Gość: aaaska26 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 22:09 powiedzcie mi jak moge przyrządzić jakieś danie z pierśi kurczaka albo jak ją jakoś fajnie przyrządzić????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f moze tu 13.02.05, 22:12 z dzisiejszego watku, a moze z wyszukiwarki, moze znajdziesz cos dlasiebie - jest kilkadziesiat fajnych :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=20526227 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: piers z kurczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:45 Wypróbowałam kiedyś ten przepis pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: piers z kurczaka IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 14.02.05, 14:56 ja robię panierkę w wiórek kokosowych, jajka i jak mam z migdałów. Ma być mega gęsta. Obtaczam w niej pierś. Dodaję trochę soli i piprzu, bądź Vegety, na jeszcze nie panierowane mięso. Na olej (b.gorący) i już :) Bardzo szybkie do zrobienia i dość ciekawe w smaku. Jedna uwaga. Tą panierkę trzeba "przyklejać" do mięsa i musi to być gruba warstwa. Odpowiedz Link Zgłoś