Gość: ref IP: 81.210.82.* 24.02.05, 15:03 Czy ktoś podzieli sie ze mną wiedzą - gdzie w Wawie można kupić mięso z królika? Potrzebuję dla mojego dzieciaczka. ref Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bozenna7 Re: Gdzie kupić mięso z królika??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:06 Wczoraj widziałam w Tesco na Kabatach, niestety nie pamiętam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Gdzie kupić mięso z królika??????? 24.02.05, 15:07 KaraFura na Targówku (to na pewno, ale powinny być zawsze w innych też Furach); Bomi w Klifie - środy, czwartki chyba; Pod Halą Mirowską, blskio wejscia na bazar, któraś budka po prawej. Czasem jest na Wilsona w Mini Europie, ale z regularnością kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
jswm Re: Gdzie kupić mięso z królika??????? 24.02.05, 15:10 w niektórych "zwykłych" sklepach można zamówić, popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Gdzie kupić mięso z królika??????? IP: 81.210.82.* 24.02.05, 15:14 Dzięki za info. Parę tygodni temu widziałem kartkę w Hypernowej, że mają królika, a dzisiaj pani zrobiła minę, jakbym pytał o wielbłąda :))) Jeszcze raz dzięki za pomoc. ref Odpowiedz Link Zgłoś
speni Ref !!! 24.02.05, 15:19 Ja bym takiego mięsa nie kupowała w supermarketach, popytaj w "osiedlowych" sklepach mięsnych, jak coś to zawsze przywiozą Ci na zamówienie, zawsze będzie świeższy niż z hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnkra Re: Ref !!! 24.02.05, 15:32 Krolik swiezy jest aktualnie w sprzedazy w tesco,cena o ile sie nie myle 24 zl./kg Kupilam,jadlam jest swiezy i pachnacy i samczny.Badz ostrozna przy zakupie krolika na wolnym rynku od tzw."baby" zamiast krolika mozesz kupic mieso z innego zwierzatka.Ja juz wole krolika z hipermarketu.Jezeli to dla dziecka to najlepiej popytaj znajomych i za ich posrednictwem znajdz dojscie do rolnika i bezposrednio zakup od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Ref !!! IP: 81.210.82.* 24.02.05, 15:36 Tez nie mam zaufania do mięsa z budek i chyba udam się do rzeczonego Tesco. Dzięki! ref PS. ref to facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnkra Re: Ref !!! 24.02.05, 16:00 Byl okres kiedy go nie bylo teraz nawet jest w ciaglej sprzedazy,z tego co zauwazylam swieze kaczki,kroliki pojawiaja sie w dostawach tuz przed weekendem /ja kupilam w piatek/ , bo z poczatkiem tygodnia tego miesa jest b. malo.Zawsze mozesz zapytac kierownika stoiska kiedy bedzie swieza dostawa ikto jest dostawca ,mysle ze bez problemu dowiesz sie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speni szukam też w Krakowie (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Gdzie kupić mięso z królika??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:56 W kerfurze na bemowie(zawsze) i leclercu na bielanach(często, ale nie zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś