lunatica 17.03.05, 22:42 Interesują mnie takie o 10 cm średnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilka77 gdzie w Krakowie - to nie wiem, ale 18.03.05, 10:39 w Warszawie są ceramiczne w Wola Parku w sklepie z porcelaną za 5 zł sztuka, więc jak będziesz wybierać się do Wawy, to mogę Ci kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszam Re: gdzie w Krakowie - to nie wiem, ale IP: *.chello.pl 18.03.05, 10:43 Tylko te mają 8 cm średnicy, zmierzyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka77 Re: gdzie w Krakowie - to nie wiem, ale 18.03.05, 10:45 aaaa, ja nie mierzyłam ;) tak mi się wydawało na oko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: gdzie w Krakowie - to nie wiem, ale 18.03.05, 12:50 Wanilko, a jak do Wola Parku dojechać? Te foremnki mnie się zamarzyły... chcę zrobić napad na ze 6 sztuk... Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka77 Pinos 18.03.05, 14:11 najlepiej np. z Placu Bankowego autobusami 410 (jeździ w tygodniu w godzinach szczytu) - zawiezie Cię pod sam Wola Park lub 171, 310 (też jeździ w tygodniu), a z Centralnego lub z ronda ONZ to masz autobus 109, 507. Gdzie wysiąść będziesz wiedzieć, bo nie da się nie zauważyć Wola Parku. Sklep znajduje się na parterze (nie pamiętam jak się nazywa, chyba jakaś nazwa na "T", jest w nim tylko porcelana), stojąc przedem do wejścia Wola Parku to bardziej z lewej strony. Mam nadzieję, że trafisz ;-) Udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Pinos 18.03.05, 15:47 Dzięi wielkie... a 410 to nawet potem na Gocław śmiga... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Gotowe tartaletki z kruchego ciasta... 18.03.05, 10:53 www.consonni.pl/art180.html o! i w krakowie jest sklep patronacki Cafe Consonni Danuta Białka ul. Łobzowska 21 może się przejdę... Odpowiedz Link Zgłoś
giezik luna te gotowe są średnio smaczne 18.03.05, 20:25 kiedys mialem nieprzyjemnosc. jakies takie jak z plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
osawicka Re: Foremki do tartaletek - gdzie w Krakowie? 18.03.05, 10:57 Ja kupowałam w Obi (co prawda w Gd, ale pewnie u Ciebie też będą), są dwa rodzaje: teflonowe i takie srebrne jak zwykłe foremki na ciasto. Ale chyba rozmiar 9 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_mouse Re: Foremki do tartaletek - gdzie w Krakowie? 18.03.05, 20:16 Niedawno kupowałam koleżance w Krakchemii (teraz to chyba Alma) na Pilotów. Srebrne, metalowe, miały srednicę 11 cm, pakowane po 10 szt. Ciężko znaleźć na półkach z kuchennymi drobiazgami, ja znalazłam przez przypadek, bo szukałam lejka ;-). Po telefonicznej naradzie z koleżanką, czy o takie chodzi i zakupieniu pierwszej partii, dostałam od niej "zamówienie" na następne ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica hmm... dzięki szara_myszo :-) 24.03.05, 12:37 obawiam się tylko tłumu kupujących... a chciałabym je jednak mieć... no nie wiem, może się odważę :-) Odpowiedz Link Zgłoś