quba 17.06.02, 07:30 Czy takie liscie sie jakos specjalnie przygotowuje? Kto wie? Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magada Re: gołąbki w liściach winogron IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 08:49 uzywałam tylko takich "gotowych" ze słoika lub puszki i ponieważ są w takie słonawej zalewie to chyba takie zwykłe zielone "prosto z krzaka" trzeba troche zblanszować w wodzie z solą pewna nie jestem - to moja sugestia no i takie obgotowane będą sie lepiej zawijać! powodzenia i smacznego ps. wiesz ja wolę w kapuście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: gołąbki w liściach winogron IP: *.chello.pl 17.06.02, 09:25 Obgotuj po kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gołąbki w liściach winogron IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 10:41 no właśnie , ja myslałam że to muszą być jakieś specjalne kupione gotowe w markecie- chcecie powiedzieć że takie normalne z naszych zwykłych krzeaków winogron można uzyć ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: gołąbki w liściach winogron 17.06.02, 11:08 oczywiście - wlasnie mam mnostwo takich lisci na dzialce, dlatego chce sprobowac golabkow gruzinskich Odpowiedz Link Zgłoś