Gość: kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:48 Robie przyjęcie dla kilku osób i potrzebuję jakieś dobre wypróbowane przepisy na sałatki - Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe 18.05.05, 11:54 wejdź na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13291&w=23966102 gdybym się rąbnęła w adresie , to jest to na forum "dziecko" - "klub mam pracujących" Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ka Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe 18.05.05, 12:15 salatka z kurczaka -podwojna piers z kurczaka -woreczek ryzu -puszka kukurydzy -paczuszka orzechow wloskich -puszka ananasa -paczka rodzynek -carry -majonez piers ugotuj w kostce rosolowej ostudz i pokroj w kostke ryz ugotuj z dodatkiem carry orzechy posiekaj (niezabardzo) ananasa pokruj w kawaleczki wszystko razem wymieszaj dodaj carry i majonez salatka jest naprawde pyszna robie ja juz kilka lat i zawsze znika ze stolu smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
yfcia Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe 18.05.05, 12:20 U mnie zawsze dużym powodzeniem cieszy się sałatka pieczarkowa - kilogram pieczarek posiekać, podsmażyć do wyparowania wody z dużą posiekaną cebulą. Po ostudzeniu doprawić solą, pieprzem, dodać pięć posiekanych jajek na twardo i majonez. Pyyycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe IP: *.astral.lodz.pl 19.05.05, 21:42 ja do takiej salatki pieczarkowej dodaje jeszcze zielony groszek,cebule i ogorek kiszony lub konserwowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:32 pieczarkowa jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:52 zgadza się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojka Re: Sprawdzone sałatki jarzynowe IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:48 a te pieczarki nie mogą być surowe, pokrojone w sałatce? wszyscy podsmażacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mogą być! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 02.06.05, 05:06 Wtedy wyczuwa się smak pieczarek! Odpowiedz Link Zgłoś