e_katt wstydziłabyś się dziewczyno! 02.09.05, 10:40 leczo ostatnio maglowane tak, że strach! najprostszy przepis na leczo, to najpierw przejrzeć, co wyszukiwarka wypluje (jeżeli już na FK szukasz..) echhhh ;-////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @NN Re: wstydziłabyś się dziewczyno! IP: *.tvtom.pl 02.09.05, 17:03 a ja podam, co mi tam :)) papryka (różne kolory), kiełbasa, boczek wędzony, pomidory, cebula, przyprawy : sól, pieprz, może być kostka rosołowa i jak ktoś lubi na ostro: papryka ostra lub chili Cebulę kroimy i podsmażamy. Ja smażę cebulę na tłuszczu wytapianym z kiełbasy i boczku. Dodajemy pokrojoną na małe kawałki paprykę i dusimy. W razie konieczności dolewamy wodę. Dodajemy pokrojone pomidory, dusimy i przyprawiamy do smaku. Życzę smacznego - ja właśnie zaraz będę jadła. Ann Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f a moze tak: 02.09.05, 17:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=28534668 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @NN wyżej miało być w temacie: oto przepis :)) IP: *.tvtom.pl 02.09.05, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś