Gość: gość lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 05:15 Wróćmy do komuny lub nazizmu tam będzie zabronione wszystko i nie będzie nic jak u Kononowicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Piraci są bezkarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:30 Ja sobie wypraszam taki tytuł artykułu ,to wyrok sądu określi czy jestem przestępcą (czytaj - piratem )czy nie ,a nie jakiś pismak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Piraci są bezkarni IP: *.cntk.pl 22.01.07, 12:30 Jakby płyty kosztowały po 10zł (jak swego czasu płyta RMF) to nie byłoby problemów, a jak płyty kosztują po 70zł, to kogo na to stać?! Poza tym jak to wszystko zdefiniować? Jak robię imprezkę w domu i puszczam muzykę z kompa to jest już udostępnianie czy użytek własny? Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: Piraci są bezkarni 25.01.07, 14:48 to sie zgadza, ja też nie zmierzam kuppować płyt które są drogie i nie każdego na nie stać. Owszem płyty orginalne są lepiej nagrane ale to nie oznacza, że maja brać za nie grubą forsę. a emule, kazaa i inne programy - to wszystko dostepne jest w necie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś