ela2225 25.09.05, 19:02 mam ochotę kupić takie urządzenie.Lepszy jest taki piętrowy garnek czy samodzielne urzadzenie?I co mogę w nim przyrządzac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: gotowanie na parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:25 Elu, ja mam taki garnek(wkładkę do garnka taką siatkową)kupiony w Ikei który w zasadzie jest do smażenia w głębokim tłuszczu ale ja od początku uzywam do gotowania na parze np. pierogi (odgrzewam na parze), kotlety, brokuły i wszystko co sie da. Naprawdę fajna rzecz. można też kupić taką nakładkę do gotowania na parze (taka rozkładana), też widziałam w Ikei.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gotowanie na parze IP: *.internet.radom.pl 26.09.05, 10:43 Mam taki garnek.Robię w nim sznycelki z kurczaka wyjęte z marynaty.Wkładam razem z ziemniakami.Może ktoś ma pomysł na jarzynkę z takiego parowara (za wyjątkiem kalafira czy brokułów bo to jest oczywiste). Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.aruba Re: gotowanie na parze 25.04.22, 23:07 Żona ma jakiś specjalny garnek Zwiling czy Zwieger czy jakoś tak. Robi w nim też gołąbki. Lubimy kalafiorka, brokuły, buraki w plastrach, marchewke. Wystarczy 10-12 minut i gotowe. Żona dodaje furę ziół, więc pachnie w całym domu. U nas wszyscy owocowo-warzywni. Próbujemy utrzymać dietę dla zdrowia, a nasze dziewczynki to weganki (zobaczymy jak długo haha). Gdzie kupujecie warzywa ? My zbieramy zamówienia od znajomych i kupujemy hurtowo online e-owocewarzywa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
razemka Re: gotowanie na parze 10.05.22, 14:16 piętrowe jest fajne bo możesz robić kilka rzeczy jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.aruba Re: gotowanie na parze 09.07.22, 19:10 jak jest tak gorąco jak było kilka dni temu to się w ogóle nie chce gotować, żona tylko na owocach cały dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lenamagda11 Re: gotowanie na parze 12.08.22, 10:51 Jak dla mnie samodzielne urządzenie to hit, zwłaszcza jak planujesz dużo korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt_x Re: gotowanie na parze 02.09.22, 01:52 Parowar mi się znudził po 4 miesiącach a potem stał i stał. lepiej kup garnek. Odpowiedz Link Zgłoś
irka-h Re: gotowanie na parze 13.11.22, 20:38 podobnie, parowar oddałam bo zagracał . Natomiast kupując garnki do dwóch zakupiłam wkładki i używam. Odpowiedz Link Zgłoś