Dodaj do ulubionych

gotowanie na parze

25.09.05, 19:02
mam ochotę kupić takie urządzenie.Lepszy jest taki piętrowy garnek czy
samodzielne urzadzenie?I co mogę w nim przyrządzac ?
Obserwuj wątek
    • ampolion ...na parze 25.09.05, 19:56
      subtenis.notlong.com
    • Gość: Beata Re: gotowanie na parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:25
      Elu, ja mam taki garnek(wkładkę do garnka taką siatkową)kupiony w Ikei który w
      zasadzie jest do smażenia w głębokim tłuszczu ale ja od początku uzywam do
      gotowania na parze np. pierogi (odgrzewam na parze), kotlety, brokuły i
      wszystko co sie da. Naprawdę fajna rzecz. można też kupić taką nakładkę do
      gotowania na parze (taka rozkładana), też widziałam w Ikei.Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: gotowanie na parze IP: *.internet.radom.pl 26.09.05, 10:43
        Mam taki garnek.Robię w nim sznycelki z kurczaka wyjęte z marynaty.Wkładam
        razem z ziemniakami.Może ktoś ma pomysł na jarzynkę z takiego parowara (za
        wyjątkiem kalafira czy brokułów bo to jest oczywiste).
    • kuba.aruba Re: gotowanie na parze 25.04.22, 23:07
      Żona ma jakiś specjalny garnek Zwiling czy Zwieger czy jakoś tak. Robi w nim też gołąbki. Lubimy kalafiorka, brokuły, buraki w plastrach, marchewke. Wystarczy 10-12 minut i gotowe. Żona dodaje furę ziół, więc pachnie w całym domu. U nas wszyscy owocowo-warzywni. Próbujemy utrzymać dietę dla zdrowia, a nasze dziewczynki to weganki (zobaczymy jak długo haha). Gdzie kupujecie warzywa ? My zbieramy zamówienia od znajomych i kupujemy hurtowo online e-owocewarzywa.pl/
    • razemka Re: gotowanie na parze 10.05.22, 14:16
      piętrowe jest fajne bo możesz robić kilka rzeczy jednocześnie
      • kuba.aruba Re: gotowanie na parze 09.07.22, 19:10
        jak jest tak gorąco jak było kilka dni temu to się w ogóle nie chce gotować, żona tylko na owocach cały dzień ;)
    • lenamagda11 Re: gotowanie na parze 12.08.22, 10:51
      Jak dla mnie samodzielne urządzenie to hit, zwłaszcza jak planujesz dużo korzystać
    • kobalt_x Re: gotowanie na parze 02.09.22, 01:52
      Parowar mi się znudził po 4 miesiącach a potem stał i stał. lepiej kup garnek.
    • irka-h Re: gotowanie na parze 13.11.22, 20:38
      podobnie, parowar oddałam bo zagracał . Natomiast kupując garnki do dwóch zakupiłam wkładki i używam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka