Gość: gaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:05 Co to jest pasta rybna, czy można ją zrobić samemu, czy gotową kupuje się w sklepie. Chodzi mi o taką, którą moje dziecko w przedszkolu je na kanapce. Z góry dziekuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: pasta rybna 08.11.05, 15:08 W większości przypadków skład to: podwędzane szprotki w oleju (odsączone), posiekana w drobną kostkę cebula, posiekane jajko na twardo, sól, pieprz, odrobina majonezu. Cała filozofia. Takich past można w różnych konfiguracjach robić tysiące wszystko to tylko kwestia wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijokzawodowy Re: pasta rybna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:14 wedzona makrela super do tego sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
felis Re: pasta rybna 08.11.05, 15:30 Moja pasta jest taka: wędzona ryba (makrela)i biały ser przepuszczone przez maszynkę do mięsa, do tego drobniutko cebula, sól, pieprz, jeśli za suche to dodaję odrobinę oleju. Felis Odpowiedz Link Zgłoś