Gość: Figo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 10:09 Jesli macie pomysly to bede wdzieczna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dżolero Re: COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE IP: 213.77.27.* 19.10.02, 19:28 Ja proponuję małe bara-bara w schowku na szczotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 19:59 ja proponuje salatke mexykanska-w sumie dlug sie jej nie robi.nalezy ugotowac torebke ryzu wraz z kurkuma-by nabral zoltego koloru,puszka czerwonej fasoli,kukurydzy,dwie kolorowe papryki,majonez,czosnek duzo ostrej papryki sol i pieprz-pychota.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 22:53 proponuję krakersy do dużej szklanej misy i do nich do smarowania (można użyć drewnianych nożyków jak do masła) w małych salaterkach serki smakowe (łososiowy, ziołowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek zielone kluski 19.10.02, 22:58 Pesto z kurczakiem - na cieplo lub zimno. ugotowac paczke farfali lub innych swiderkow al'dente koniecznie, 2-3 piersi kurze pokroic w paski obsmazyc na oliwie z czosnkiem az sie zrumieni, pod koniec spieprzyc i osolic. Polaczyc- gorace kluchy+ pesto/ w malych sloiczkach, zielony sos z bazylii, do kupienia w duzych supermarketach w stoiskach etnicznych / + kurczak. na balangach znika blyskawicznie, dla wegetarian mozna przygotowac to danie zastepujac kuraka np cukinia-zielona lub zolta /smazyc moment-bo zrobi sie ciapa- na oliwie z czosnkiem/ smacznego, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_nice Re: COS SZYBKIEGO I DOBREGO NA IMPREZE IP: *.tele2.pl 22.10.02, 11:49 KORECZKI- nie wyobrazam sobie imprezy bez koreczkow. Zawsze, pomagaja mi je robic znajomi. Rozne wariacje, np. drobne ugotowane ziemniaki na pol, na to kwalek sledzika i na wykalaczke, albo tradycyjne z sera zoltego, papryki, kielbasy, oliwek. DESKA SEROW- kupujesz rozne gatunki, kroisz w kawalki i ukladasz na desce, posypac orzechami i winogronami SLEDZIE- gotowe pod kazda postacie, polecam sledzie i koreczki firmy KOTWICA DESKA WEDLIN- kielbski pokrojone, salceson, pieczyste (to taka wiejska deska) SMALEC I OGORKI - pycha po piwo, a jakie tanie Odpowiedz Link Zgłoś