izalub 09.02.06, 12:34 W sobote robie imprezke. Bedzie jakies 15 osob. Zastanawiam sie co zrobic. Myslalam o jakiejs salatce (np. z fasolka flazole - nie wiem jak to sie pisze), kanapkach i pizzy. Mcie jakies pomysly?? Bylabym wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: Co na imprezke dla 15 osob?? 11.02.06, 01:56 wyszukiwarka - najlepsze rozwiazanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: Co na imprezke dla 15 osob?? 12.02.06, 22:06 ja zawsze robie sredniej wielkosc pizze calzone w sporej ilosci, jak wystygna przekrajam na pol i je sie na zimno(tak na 7 gryzow). robi furore :) tak samo jak salatka gyros - tania i wszyscy sa zachwyceni(przepis w wyszukiwarce). jak bedzie wodeczka to nie moze oczywiscie zabraknac Bigosu - ja kupuje w tesco - pycha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula a moze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:26 tortille? W galerii potraw jest przepis - usmaz tortille i wyloz rozne przysmaki, smazony kurczak, wolowina, salaty, cebula, rozne sosy itp i niech sobie sami komponuja jadlo :) Podobnie z pizza - ciasto zrob sama, zbierz zamowienia na dodatki i juz. Nie ma nic smaczniejszego jak wlasny pomysl :) Nikt nie powie, ze niezbyt dobre. ula Odpowiedz Link Zgłoś