jubre 19.11.02, 09:55 Szukam przepisu na dobre i sprawdzone sałatki. Może ktoś może mi podać jakiś przepis? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirkkala Re: Pyszne sałatki 19.11.02, 12:03 makaron ( mnie najbardziej odpowiada włoski Gallo ,taki dla dzieci w kształcie rybek , muszelek , gwiazdek itp. ) ugotowany ( al dente :) i do tego pokrojone : zielony ogórek 2 kiszone ogórki kilka plasterków szynki kawałek żółtego sera papryka ( jaką lubisz , mnie najbardziej pasuje zielona ) kukurydza z puszki na koniec majonez wypróbowana wielokrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolewora Re: Pyszne sałatki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 13:48 Poszukaj na forum bo już było kilka wątków w temacie sałatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Pyszne sałatki IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.02, 14:51 Ugotowane ziemniaki pokrojone w kostke ser rokpol pokrojony w kostke zielony groszek posiekany szczypiorek kilka ząbków czosnku pokrojonych w plasterki i zeszklonych na odrobinie masła majonez Sama ją wymyśliłam i dla mnie jest rewelacyjna. :) Odpowiedz Link Zgłoś