Dodaj do ulubionych

na MOLE, dla tych co w potrzebie

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.03.06, 16:21
zakupilam jakies trzy miesiace temu kawalki drzewa cedrowego i poupychalam
gdzie sie dalo w szafkach, jak narazie jest spokoj, ale listkow laurowych
przezornie nie wyrzucilam. ponoc zapach owego drzewa odstrasza te paskudztwa,
dla nas prawie absolutnie niewyczuwalny, wiec produkty nie przechodza
zapachem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: na MOLE, dla tych co w potrzebie IP: *.access.telenet.be 29.03.06, 16:36
      Podobno otwarty sloik z kminkiem pomaga .
      Duzo ludzi nie lubi kminku wiec cwane mole wiedza co niedobre .
      Jestem pewna , ze u mnie zabilby je rowniez zapach estragonu i bialego
      pieprzu :-)
    • wiktoria244 Re: na MOLE, dla tych co w potrzebie 29.03.06, 17:16
      A macie moze jakis sposob na mrowki??
      W cholere mam w kuchni a zadne sklepowe wynalazki nie pomagaja:-(
      • jacek1f Wiktorio - proszek do pieczenia i ocet... 29.03.06, 17:21
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=23163866&a=23190455
        a jutro podam Ci jeszcze kilka sposobow, bo pamietam w jakiej ksiazce to
        widzialem...
        • monikate Re: Wiktorio - proszek do pieczenia i ocet... 29.03.06, 20:53
          Gdzie się kupuje drzewo cedrowe?
          • Gość: bagatella drzewo cedrowe IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.03.06, 22:50
            ja akurat upolowalam tanio w Lidlu, ale nie w PL, ale polecam, szukaj, warto
    • illiterate Na mole najlepsza 29.03.06, 22:12
      jest plytka 'globol' - dziala na wszystkie, jedzeniowe i ubraniowe, hurtem:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=33542331&v=2&s=0
      • Gość: bagatella Re: Na mole najlepsza IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.03.06, 22:51
        ale to jednak jest chemia, sa lagodniejsze srodki
        • darsana Re: Na mole najlepsza 30.03.06, 06:28
          Na mole powinny pomóc takie zioła jak: lawenda, piołun, a na mrówki - wrotycz
          pospolity, mięta, piołun.
          • Gość: Marcelina Re: Na mole najlepsza IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.03.06, 21:02
            Na mole ubraniowe skuteczny jest olejek z paczuli. Nasączam paru kroplami
            chusteczkę lub wacik i wkładam do kieszeni ubrania.Paroma kroplami zwilżam
            wnętrze szafy, gdzies w rogu, tak aby nie pobrudzily sie ubrania. To miejsce
            dwa, trzy razy w roku odświeżam nowa porcja olejku.
            Buteleczka 10 ml kosztuje około 6-7 złotych.
            • latola wilcze bagno 30.03.06, 23:07
              najlepsze jest wilcze bagno. niestety jest pod ochrona ale jesli wam sie uda
              zdobyc to kupujcie albo"zbierajcie" nie namawiam... jak juz zbierzecie to
              odcinacie kawalek starych rajstop i wkladacie tam bagno-rosline. potem
              zawiazujecie i wkladacie do szafy. zapach jest przyjemny uwielbiaja go mole,
              wtedy glupie owady wchodza-wciskaja sie do naszej ponczochy i tam z tego
              wspanialego-trujacego dla niech zapachu glupieja i nie moga sie wydostac bo
              umieraja od tak silnego zapachu. tak robi moja mama. moli nie ma i nie bedzie!
              to jest naprawde sprawdzony i najlepszy sposob. polecam kazdemu.
              • Gość: witaminka jeszcze trawka żubrówka IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 30.03.06, 23:18
                Serio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka