Dodaj do ulubionych

chcę przytyć - potrzebuję porad

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:21
Witam!!
Mam 186cm wzrostu i tylko 65kg wagi.
Chciałbym nabrać masy i nie wiem w jaki sposób to zrobić.
Proszę o skuteczne sposoby, odpowiednie żywienie, środki pomocnicze?!
Liczę na Państwa pomoc!!
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 15:25
      Skuteczne to one beda dla mnie: dla Ciebie niekoniecznie. Mimo wszystko latwiej
      grubemu schudnac niz chudemu przytyc.
      • yavorius Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 15:32
        No właśnie ;(((
        • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:34
          Ciekawe czy ktoś ma sprawdzony jakiś sposób i na ile jest skuteczny. Ciekawe
          czy jakieś odrzywki, lub inne środki są zdrowe i skuteczne?
          • linn_linn Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 15:38
            Tak w ogole chcesz przytyc czy wyrobic sobie mase miesniowa? Na tym forum mozna
            przytyc tylko w drodze jedzenia. Zadnych srodkow tu nie stosujemy. Moze
            powinienes zapytac gdzie indziej.
            • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:43
              Chcę ogólnie zwiększyć masę mięśni i całego ciała, przybrać na wadze
          • Gość: g Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:39
            Odżywki:)-skuteczne?- na pewno(zobacz "strongmanów"), czy zdrowe?-tego Ci nikt
            nie powie.
            • linn_linn Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 15:43
              Zdrowe nie sa na pewno: nie jest to tajemnica. Na tym forum szukasz takich
              informacji?
              • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:45
                A może ktoś był by w stanie zaproponować jakąś diete, posiłki co i w jakich
                ilościach?!
                • linn_linn Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 16:03
                  Nie pomyslales o lekarzu specjaliscie w tej dziedzinie? Nawet jesli Ci sie uda,
                  byloby dobrze nie poczynic szkod. Za duzo od nas oczekujesz.
    • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:26
      mam 25lat i stanowczo mam niedowagę
      • fettinia Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 18:27
        Wiesz-widac taka twoja "uroda".Jedna z moich corek tez tak ma a je wiecej ode
        mnie baaardzo kalorycznych rzeczy:)Sprobuj moze zaczynac dzien bardziej obfitym
        sniadaniem-kakao,drozdzowka,tosty, jajka na rozne sposoby,na obiad makarony w
        wielu wersjach-duzo bialka i weglowodanow.Mozesz jesc duzo bananow-jedne z
        nielicznych kalorycznych owocow.Trudno na odleglosc radzic:)
    • illiterate Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 12.05.06, 22:03
      Idzze na forum dla pakersow albo lepiej - lekkoatletow.
      Tacy, ktorzy duzo cwicza, jedza ryz (najepiej brazowy albo basmati, bo ma niski
      indeks), kurczaka, soje, kielki rozne i duzo surowych warzyw (nie owocow!) ze
      szczodra iloscia oliwy z oliwek lub oleju z pestek winogron.
      Przytyc nie jest sztuka, sztuka jest madrze przytyc, czyli z glowa i zdrowo
      (nie pozerajac pustych makdonaldzianych kalorii czy 'slodkiego').
    • Gość: Madzia Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.crowley.pl 12.05.06, 22:27
      Rada mojego męża; weź ślub :)
    • Gość: gabi Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: 82.177.97.* 13.05.06, 19:57
      Swietnie Ciebie rozumie-mam syna, który ma podobny problem{bo to jest problem}.
      W przypływie ogromnej determinacji wybrał sie do dietetyczki zeby mu zrobila
      zestawienia łączenia produktów, które dały by porzadany efekt w odpowiedzi
      usłyszł -A JA BYM NIE CHCIŁA ŻEBY PAN PRZYTYŁ!????
      • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:55
        To rzeczywiście poradziła twojemu synowi, że lepiej nie mogła!!! I co później
        radził się innego lekarza czy może robił coś innego aby przytyć???
    • agab51 Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 13.05.06, 21:58
      był taki watek, moze skorzystasz z tych rad:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=38606093&v=2&s=0
    • Gość: gabi Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: 82.177.97.* 14.05.06, 22:32
      No cóż-pakuje się odzywkami.
    • Gość: jorge Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.man.rsk.pl 15.05.06, 00:59
      A z jakiego powodu masz niedowage? Z powodu zbyt szybkiej przemiany materii czy
      slabego apetytu? Jesli to drugie, to w moim przypadku pomogl peritol, kilka razy
      przepisywany przez lekarza. Dzieki temu w ciagu roku przytylem z 50 do 59 kg w
      ciagu roku.
      • Gość: jorge Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.man.rsk.pl 15.05.06, 01:00
        Przy wzroscie 173 cm
        • Gość: zmartwiony Re: chcę przytyć - potrzebuję porad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:01
          Apetyt mam, przemiane też mam dobrą, jem słodycze, na śniadanie zawsze kakao, w
          sumie to jem wszystko i często, ale niestety nie widać tego po mnie. Nogi mam
          szczuplutkie ( prawie takie szczupłe jak modelki :-) ). Już sam nie wiem może
          to geny? Tylko czy da się coś z tym zrobic?
          • ag.gu Re: chcę przytyć - potrzebuję porad 15.05.06, 13:48
            idź na siłownię.Chyba chodzi Ci o masę mięśniową,a nie tłuszcz.Porozmawiaj z
            kimś kto ułoży Ci program ćwiczeń i zaleci dietę (moim zdaniem wysokobiałkową)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka