Gość: ToeToe IP: *.adsl.ihug.co.nz 08.01.03, 03:36 truskawki z lodami waniliowymi, kto dalej?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 04:56 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Ulubiony deser IP: *.tele2.pl 08.01.03, 17:07 poziomki ze smeitana i z cukrem;-) A w knajpie creme brulee na cieplo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 04:57 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 04:59 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 04:58 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 05:00 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Ulubiony deser IP: *.netvigator.com 08.01.03, 05:01 slodka, goraca "zupka" z czerwonej fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Ulubiony deser IP: *.mtnet.com.pl 08.01.03, 10:02 oj widze ze naprawde ja lubisz! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Ulubiony deser 08.01.03, 10:07 Moim ulubionym deserem jest mus czekoladowy własnej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy A jak robisz mus czekoladowy ? 08.01.03, 15:58 Mój ulubiony deser to kawałek dobrego ciasta z herbatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: A jak robisz mus czekoladowy ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.01.03, 17:09 Czekolada, czekolada i jeszce raz czekolada, najlepiej LINDTA: cynamonowe Fioretto, przepyszne kremowe Lindor w różnych smakach, marcepan z pomarańczą, biała z orzechowo- waflowym nadzieniem, stracciatella, cynamonowa z kruchym biskwitem, oj mogłabym wymienić tutaj chyba każdy ich smakołyk :) Są cudowni Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Ulubiony deser 08.01.03, 18:12 Szarlotka prosto z piekarnika z lodami waniliowymi. Sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Mus czekoladowy. Crepes Suzette. Jagody i poziomki z bitą śmietaną. Straszy łasuch ze mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Ulubiony deser 09.01.03, 19:44 Sernik wiedeński mojej babci (w Święta zeżarłam prawie cały - ostatni kawałek ojciec mi siłą z talerzyka porwał :-)) Tiramisu - ale tylko we Włoszech Lody czekoladowe z chili - kto nie jadł, ten jeszcze nie wie, co to przyjemność Sałatka owocowa, ale koniecznie bardzo zimna --------------------------------------- "każde wyjście jest wejściem gdzieś indziej..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Ulubiony deser IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.01.03, 12:27 tiramisu, lody ale tylko we włoszech (wielkie porcje, smaki cudowne) a w polsce szarlotka uwielbiam tez pierniki pod każda postacią Odpowiedz Link Zgłoś