Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:50 Chciała bym mojemu przygotować golonkę z grilla. Czy możecie mi podpowiedzieć jak ją przygotować. Jak zamarynować, ile czasu piec, czy wcześniej obgotować? Będę wdzięczna za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f nie - aż sprawdziłem... 23.05.06, 18:32 tu o tym w komentarzach: kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=6309 NIe da sie normalnie zrobic golonki z grilla:-( Musi sie upiec konwencjonalnie wczesniej, lub chocby podgotować - grill spelni wtedy ostateczną funkcję opiekajaca. Poszukaj w galerii p[rzepisow na golonke i juz. Po zamarynowaniu upiecz lub po obgotowaniu zamarynuj. A wtedy grillem sfiniszujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 lepiej gotować, a potem na grilla, żeby skórka 23.05.06, 18:33 chrupiała i reszta tłuszczu się wytopiła. Zazdroszczę twojemu! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: lepiej gotować, a potem na grilla, żeby skórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:21 Dzięki za porady. Będę próbować. Odpowiedz Link Zgłoś