mysia25 16.01.03, 19:43 mam do was pytanko: ile kosztuje zestaw do przygotowywania fondue? jesli sa jego różne typy, to mi chodzi o taki najprostszy, bez bajerów. i czy trudno jest fondue przygotować osobie, która zabierze sie do tego pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolewora Re: zestaw do fondue IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:08 przygotowanie fondue jest bardzo proste a przepisów mnóstwo ja naprzykład nie lubie serowego a wyłącznie mięsne najtańszyzestaw widziałam chyba w ikea ale nie pamiętam ile kosztował spróbój poszukać tam gdzie są wyprzedaże / ikea, decorador/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: zestaw do fondue IP: *.chello.pl 16.01.03, 23:05 Małe w centrach handlowych (Selgros) juz od 26 zł. Nie wiem dlaczego takie tanie bo całkiem normalne i dobre. Mam na działce. W domu używam innego, kupionego dawniej, za około 100 zł. Mam jeszcze zestaw do fondue czekoladowego, który musi być inny, niż do niesłodkiego (porcelanowy, malutki - jak to deserowiec) ale nie pamiętam ile kosztował. Kupiłam w zeszłym roku. 50? Chyba około. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: zestaw do fondue 17.01.03, 08:04 w Selgrosie żeliwny kosztuje teraz dokładnie 30 zet. Taki, że tylko nalać paliwka i używać. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: zestaw do fondue 17.01.03, 09:25 Mysiu, polecam zestaw do fondue z IKEI - używam takiego już piąty rok i bardzo sobie chwalę. Niestety nie wiem, ile kosztuje, ponieważ dostałam go w prezencie. Jeśli chodzi o Twoje pytanie o stopień trudności przyrządzania fondue dla osoby początkującej - nic się nie przejmuj. To naprawdę łatwe! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś