Dodaj do ulubionych

Co na jutrzejszy mecz?

IP: *.aster.pl 08.06.06, 15:03
Pewnie znajda sie tutaj jacys kibice:) Co robicie do przegryzania na
jutrzejszy mecz? Wieczorem wpadnie do mnie masa znajomych i chcialabym ich
poczestowac czyms "do piwka". Macie jakies fajne, pyszne i proste przepisy?
Ewentualnie jakies linki:)
Obserwuj wątek
    • bagatella Re: Co na jutrzejszy mecz? 08.06.06, 15:13
      ja na jutro przewidzialam spaghetti z boorowikami, moj koronny przeboj od
      jakiegos czasu(pomysl od pewnej forumowiczki, nie wspomne imienia)i to tyle z
      goracych, a na przegryzke wlasne pazury do piwka, bo niby co, maja wygrac? w
      cuda nie wierze
      • niedzwiedzica_sousie Re: Co na jutrzejszy mecz? 09.06.06, 08:27
        dawaj przepis
        i skąd bierzesz te borowiki w czerwcu??
    • bagatella nie nie banicie 08.06.06, 15:23
      lo matkoboskaczestochowska, z calym szacunkiem dla ciebie, ale polityzyjesz,
      czy nie wartaloby podac jakiegos fajnego przepisu pytajacej? uchhh, jak nie
      lubie tych wyszukiwarek
      • disarono Re: nie nie banicie 08.06.06, 15:31
        do przegryzania krakersy posmarowane masłem czosnkowo-koperkowym + plasterek
        wędliny lub sera
    • Gość: sisi Re: Co na jutrzejszy mecz? IP: *.aster.pl 08.06.06, 15:57
      Dzieki za wszystkie odpowiedzi:) Nie bardzo wiedzialam pod jakim haslem szukac
      w wyszukiwarce. Chodzi mi o pomysly, wiec jezeli juz ktos tu zajrzal i ma
      ochote cos wpisac, to wystarczy nazwa jakiejs "przekaski", a ja juz sobie sama
      w wyszukiwarce znajde jak to zrobic. Pozdrawiam
      • ba_nita Re: To pytanie akurat jest bardzo zasadne. 08.06.06, 16:00
        Sam jestem ciekaw co takiego oprócz chipsów i piwa pod słone paluszki zagryzają rozgorączkowani kibice...)))
        • aagnes Re: To pytanie akurat jest bardzo zasadne. 08.06.06, 16:23
          pomijajac fakt, ze poza papierosami, ktorych na codzien nie pale :-) nie jestem
          w stanie nic innego 'przyjac' w trakcie niektorych meczow , wydaje mi sie
          niezlym pomyslem porobienie rozmaitych koreczkow, ser, kabanosy, co tam kto
          chce, takie na raz, nie wymagajace skupienia i patrzenia w talerz. albo
          pozawijac we francuskie ciasto to na co mamy ochote, zapiec i tez porobic takie
          kąski na raz.
    • ilekobietamalat Re: Co na jutrzejszy mecz? 08.06.06, 16:41
      pokroic wszystko co jest w lodowce, sery, warzywa, wedliny itp.
      zrobic sosiki. wygodnie i szybko. nie warto tak sie szykowac, na taki marny
      mecz;>
      • Gość: jozio Re: Co na jutrzejszy mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:44
        Proponuje marchewke pokrojona w grube paseczki a do tego sos, bierzesz
        marcheweczke, moczysz w sosie i zjadasz:-)Sos robie z majonezu , czosnku i
        jakiegos gotowca knorra, ale tez dobry jest taki, ktorego niestety nie znam
        nazwy, w butelce, taki pomaranczowy,jakby zelowaty,super to razem smakuje.
        Moga tez byc grzanki z zoltym serem.ser ucierasz, dodajesz sol majonez i
        zcosnek, mieszasz i samrujesz tym zwykle kromki chelab i zapiekasz, pycha, a
        jaka proscizna.
        • ilekobietamalat Re: Co na jutrzejszy mecz? 09.06.06, 08:43
          sos najlepszy z jogurtu,odrobine majonezu, czosnek, utarty ser, i koperek
    • nisar Ziołowe tabletki uspokajające 08.06.06, 20:53
      jako przekąska.
      Waleriana w płynie do popicia.
    • ba_nita Re: Co na jutrzejszy mecz?Włoscy rolnicy radzą: 08.06.06, 21:31
      wiadomosci.onet.pl/1337053,11,item.html
      • Gość: reni Re: Co na jutrzejszy mecz?Włoscy rolnicy radzą: IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:20
        Po wypiciu piwa rośnie apetyt . Więc myślę , że dobre bedą małe kanapki , ja
        tak często robię . Dajesz wędlinę , ser żółty , pomidor , ogórek , rzodkiewkę ,
        paprykę , szczypiorek , jajko na twardo , itp...Są kolorowe i pożywne . A PRZED
        KOŃCEM MECZU POLECAM RELANIUM , albo dużo piwa . Pozdrawiam .
    • elcynka Re: Co na jutrzejszy mecz? 09.06.06, 08:55
      A ja robie obwarzanki:)
    • Gość: slok Re: Co na jutrzejszy mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:20
      Polska-Ekwador 0:3 żadne danie nie pomoże:)
    • brynia2 A co po dzisiejszym meczu :-((( ? 09.06.06, 23:00
      • ba_nita Re:Pęk granatów w Janasa...((( 09.06.06, 23:02
        A miałem nie oglądać...No to mrożona wódka i purisy z pastą z bakłażanów...
    • hyacinth.bucket Re: Co na jutrzejszy mecz? 10.06.06, 00:11
      O przypomniales mi o obiedzie , ktory mialam odgrzac i zapomnialam
      teraz przeloze go do lodowki bedzie na jutro :-)
      Ekonomiczna jestem co ? A wy sie zastanawiacie co w siebie nawrzucac
      Ja chociaz naszykowalam ciasto podczas meczu na weekend :-)
      • ba_nita Re: Ciasto na bułki nadziewane młodą kapustą 10.06.06, 00:13
        podsmażaną też sobie wcześniej przygotowałem...To znaczy - bułki już są nadziane i upieczone.
    • Gość: kamaoka Re: Co na jutrzejszy mecz? IP: *.net-serwis.pl 10.06.06, 20:56
      Ba_nito! Twoj przepis na kielbaske zawijana w ogonowce byl boski, ba! to byla
      najlepsza rzecz tego feralnego wieczoru... tylko ja zamist kielbasy czosnkowej
      uzylam bialej, pychotka, a mowie to ja, osoba niejadajaca muszatardy ani bialej
      kielbasy:) danie maksymalnie szybkie i genialne! (biala kielbaska jak mniemam
      jest krotsza od czosnkowej, wiec trzeba zmienic proporcje nieco, tzn mnije
      ogonowki a wiecej petek bialej kielbaski, do tego kupilam jeszcze sos pomidorowy
      z czarnym pieprzem hellmannsa i juz wogole podobno bylo pycha, ja nie wiem, dla
      mnie ten keczup to juz by bylo za wiele dobrego na moj biedny zoladek. aha,
      dodam ejscze ze spodziewalam sie, ze to danie siadze mi wlasnie nieco na
      przewodzie pokarmowym, ale o dziwo nie! nie czulam sie jakbym zjadla cos
      ciezkostrawnego:) takze jeszcze raz dzieki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka