mako.mako 05.07.06, 14:56 czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną firmę cateringową albo kogoś kto oferuje takie usługi? Mam 15 lipca parapetówkę i będę potrzebowała pomocy:) Najlepiej żeby ceny mnie nie zbiły z nóg na wstepie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mako.mako Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:43 nikt nic nie może polecić:( Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:47 mako.mako napisała: > nikt nic nie może polecić:( A co tu polecać? Kupić wystarczającą ilość pieczonych kurczaków jak się samemu nie chce robić, zamówić pizzę, kilka sałatek, ogórki małosolne, jakaś kiełbasa na ciepło z wody (kabanosy lub franfuterki), pieczywo i gra muzyka. Zmieniło się coś czy parapetówa nadal jest pretekstem do wypitki? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:51 Zalezy od parapetow... Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 18:24 linn_linn napisała: > Zalezy od parapetow... Raczej od ilości kątów w domu - w każdym powinna stać flaszka...))) Nazwa "parapetówka" jest dość myląca... Odpowiedz Link Zgłoś
mako.mako Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:52 he he no w sumie racja:) ale mi sie jakoś nic zupełnie nie chce robić:) dlatego chciałam sie wyręczyć firmą cateringową:) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 17:24 Catering to albo wielkie koszty, albo bardzo niska jakosc, o ile w ogole zechca sie pofatygowac. Przemysl budzet, bo jesli nie chcesz wydac wiecej, niz 300 zlotych (a to oznacza nieduze przekaseczki dla 20 osob gora, bez picia), to raczej nikt do Ciebie nie przyjedzie - to sie im po prostu nie bedzie oplacalo. Na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z ludzmi z garmazu 'Leniwa Gospodyni' (rog Nowowiejskiej i pl. Politechniki) i zamowila u nich troche salatek i co Ci tam wymysla (maja swietne pasztety np i schab ze sliwkami i/lub morelami etc no i genialny sernik). Nawet, jesli przewieziesz do taksowka do domu, to i tak wydasz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chiaroscuro Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 19:37 www.kawiarnia.art.pl ja nie zamawiałam tam cateringu, tylko jadłam w jednej z ich kawiarni. Też sądzę,ze będzie taniej zamówić coś w gamażerii,ale skoro chcesz...Udanego parapetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 23:57 Wiekszosc restauracji przygotuje Ci gotowe dania na wynos. Zwylkle taniej niz w karcie. Przy wiekszym zamowieniu dowioza. Mozesz dobrac knajpke do zasobnosci portfela, a kuchnie wg. fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macko Chochelka IP: *.si11.com 06.07.06, 21:20 to swietny bar na Lindleya, wejscie od Oczki, to bar przy szpitalu na lindleya, swietna knajpa. Do naszego szpitala w;lasnie firmy farmaceutyczne nieraz przywoza taki catering jak maja wyklady o programach leczenia. [polecam switne zarcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś