Dodaj do ulubionych

poszukuję firmy cateringowej z wawy....

05.07.06, 14:56
czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną firmę cateringową albo kogoś kto
oferuje takie usługi? Mam 15 lipca parapetówkę i będę potrzebowała pomocy:)
Najlepiej żeby ceny mnie nie zbiły z nóg na wstepie.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mako.mako Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:43
      nikt nic nie może polecić:(
      • ba_nita Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:47
        mako.mako napisała:

> nikt nic nie może polecić:(

A co tu polecać? Kupić wystarczającą ilość pieczonych kurczaków jak się samemu
        nie chce robić, zamówić pizzę, kilka sałatek, ogórki małosolne, jakaś kiełbasa
        na ciepło z wody (kabanosy lub franfuterki), pieczywo i gra muzyka. Zmieniło się
        coś czy parapetówa nadal jest pretekstem do wypitki?
        • linn_linn Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:51
          Zalezy od parapetow...
          • ba_nita Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 18:24
            linn_linn napisała:

> Zalezy od parapetow...
            Raczej od ilości kątów w domu - w każdym powinna stać flaszka...))) Nazwa
            "parapetówka" jest dość myląca...
        • mako.mako Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 16:52
          he he no w sumie racja:)

ale mi sie jakoś nic zupełnie nie chce robić:) dlatego chciałam sie wyręczyć
          firmą cateringową:)
          • illiterate Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 17:24
            Catering to albo wielkie koszty, albo bardzo niska jakosc, o ile w ogole zechca
            sie pofatygowac. Przemysl budzet, bo jesli nie chcesz wydac wiecej, niz 300
            zlotych (a to oznacza nieduze przekaseczki dla 20 osob gora, bez picia), to
            raczej nikt do Ciebie nie przyjedzie - to sie im po prostu nie bedzie oplacalo.
            Na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z ludzmi z garmazu 'Leniwa Gospodyni'
            (rog Nowowiejskiej i pl. Politechniki) i zamowila u nich troche salatek i co Ci
            tam wymysla (maja swietne pasztety np i schab ze sliwkami i/lub morelami etc no
            i genialny sernik). Nawet, jesli przewieziesz do taksowka do domu, to i tak
            wydasz mniej.
            • chiaroscuro Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... 05.07.06, 19:37
              www.kawiarnia.art.pl
              ja nie zamawiałam tam cateringu, tylko jadłam w jednej z ich kawiarni. Też
              sądzę,ze będzie taniej zamówić coś w gamażerii,ale skoro chcesz...Udanego
              parapetu:)
    • Gość: miu Re: poszukuję firmy cateringowej z wawy.... IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 23:57
      Wiekszosc restauracji przygotuje Ci gotowe dania na wynos. Zwylkle taniej niz w
      karcie. Przy wiekszym zamowieniu dowioza. Mozesz dobrac knajpke do zasobnosci
      portfela, a kuchnie wg. fantazji ;)
    • Gość: macko Chochelka IP: *.si11.com 06.07.06, 21:20
      to swietny bar na Lindleya, wejscie od Oczki, to bar przy szpitalu na lindleya,
      swietna knajpa. Do naszego szpitala w;lasnie firmy farmaceutyczne nieraz
      przywoza taki catering jak maja wyklady o programach leczenia. [polecam switne
      zarcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka