Gość: Ania IP: 212.244.54.* 28.07.06, 16:51 robiłam dzis słynne ciasteczka owsiane giezika. są okrpone!!! wszystko wg przepisu, ale nie wiem jak wam moze smakowac taka chrupka, tłusta masa. fu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: zawiedziona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:14 A upiekłaś je po zrobieniu? Czy tylko uformowałać spłaszczone kulki i zjadłaś na surowo??? Te ciasteczka po UPIECZENIU są wyjątkowo chrupiące! Mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zawiedziona IP: 212.244.54.* 28.07.06, 17:45 upiełkam. są strasznie tłuste, a dodałam mniej niż kostke masła, na tyle składników co w przepisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: zawiedziona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:11 mnie i mojej rodzinie bardzo smakowały,były chrupiące.Tak już w życiu bywa ,że ile ludzi tyle smaków i gustów.Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: zawiedziona 29.07.06, 01:56 To zrob sobie klasyczne australijskie ANZAC biscuits www.aussieslang.com/features/anzac-biscuits.aspalbo www.abc.net.au/perth/stories/s1353755.htmalbo www.nla.gov.au/exhibitions/bunyips/html-site/fun-games/recipe-anzac.html Zamiast Golden syrup mozna uzyc miodu. Odpowiedz Link Zgłoś