18.09.06, 22:38
kto to jest Malkowicz????nie wiem nie znam
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re: Zapoznaj się z Robertem Makłowiczem: 18.09.06, 22:43
      www.staff.amu.edu.pl/~artur_ko/lista.htm
      • lina37 Re: Zapoznaj się z Robertem Makłowiczem: 18.09.06, 22:46
        ..dzieki ba_nita-czy to taki polski gwiazdkowy kucharz?
    • salma75 aktor? ;) n/t 18.09.06, 22:46

• bagatella Re: Malkowicz? nie znam, ale znam Maklowicza 18.09.06, 22:56
      super nie kucharz ale krytyk od wszelakiej kuchni, lubie go
      • lina37 Re: Malkowicz? nie znam, ale znam Maklowicza 18.09.06, 23:02
        sorry przeliterowalam sie...
      • ba_nita Re: Gotujący krytyk - dodajmy - co krytyki się nie 18.09.06, 23:05
        boi.)))
        • qubraq Re: Gotujący krytyk - dodajmy - co krytyki się ni 18.09.06, 23:17
          ba_nita napisał:

> Gotujący krytyk - dodajmy - co krytyki się nie boi.)))

Wiesz, lubie go bardzo chociaz czesto mnie wqr-via a co Ty o nim sądzisz?
          Aj
          • nchyb Re: Gotujący krytyk - dodajmy - co krytyki się ni 19.09.06, 08:47
            ja lubię jego p[rogramy, chociaz dla mnie ciut przytłusto. Ale ja wolę kuchnię
            krajów śródziemnomorskich z oliwą, a Makłowicz preferuje CK kuchnię. I pokazuje
            potrawy tłusttawe, ale mnie się sposób tego pokazywania podoba :-)
            No i jego książki, recenzyjki kulinarne i gawędy o CK Kuchni, o Krakowie,
            mniam... :-)
          • ba_nita A. - niekiedy kontrowersyjny ale przez to wiaryg 19.09.06, 09:00
            odny. Chociaż uwielbienie dla CK kuchni i czasów potrafi zirytować, ale to chyba
            krakowska poza i przypadłość.
            • panisiusia Re: A. - niekiedy kontrowersyjny ale przez to w 19.09.06, 09:41
              No ale on jeżdzi po całym świecie i gotuje typowe potrawy z miejsc, w których
              się znajduje.
              Myślę, że kwintesencją Makłowicza jest piosenka(?) IWO "być jak RObert Makłowicz" :)
              • Gość: zazabelle Re: A. - niekiedy kontrowersyjny ale przez to w IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 19.09.06, 10:09
                Bardzo lubie Maklowicza, jest zabawny, ma ogromna wiedze o tradycjach
                kulinarnych wielu kultur i jest erudyta. Troszke za tluste sa jego potrawy i on
                sam. Ale to drobiazg.
            • qubraq Re: A. - niekiedy kontrowersyjny ale przez to 19.09.06, 17:35
              ba_nita napisał:

> ...niekiedy kontrowersyjny ale przez to wiarygodny. Chociaż uwielbienie dla
              CK kuchni i czasów potrafi zirytować, ale to chyba krakowska poza i przypadłość.

Wiesz, to moj krajan bo ja jestem ze Lwowa i tez czesc mojej rodziny zostala
              tam gdzie mieszka jego ciotka do dzisiaj; łączy nas wspolna Galicyjskosc choc
              ja nie mam na tym punkcie fisia jak on... :)))

• ba_nita Re: A. - myślę, że to nawet nie fiś tylko zapocz 19.09.06, 18:09
                ątkowana przez Leszka Mazana poza pobrana przez innych na swoje potrzeby aby
                okazać (nie wiem - pogardę czy dystans?)dla Wawki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka