Gość: kuchara IP: *.nsm.pl 12.12.06, 17:33 chodzi mi o te , ktore prezentuje od niedawna w programie na TV Style? szukalam na stronie TVN Style, w necie, ale ni hu hu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica proszę 12.12.06, 17:50 linka do przepisów z Notesu Kulinarnego tvnstyle.pl/1364172,1,0,13850,programy.html BTW bardzo lubię program pani Marty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia225 Re: proszę 12.12.06, 19:43 ja też dla mie o wiele lepszy niż Tessa w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
nrg67 Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 18:21 te przepisy... to jedna wielka bezczelnosc, ta pani ma z kuchnia i gotowaniem tyle wspolnego, ze ma kolezanki w wyborczej ktore jej zalatwily swietna promocje. Bylem dwa czy trzy razy w jej "restauracjach" i to naprawde nie byly mile przezycia, tylko plastikowe badziewie na kilometr zalatujace mikrofalowka Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Nrg67 masz na myśli 12.12.06, 19:12 Martę czy Magdę Gessler? Bo Marta, to chyba tylko jedną restaurację firmuje Qchnię Artystyczną www.qchnia.pl/index.htm ... a Magda kilka (Bażanciarnia, AleGoria, Zielnik Cafe, Fukier, Słodki Słony, Willa Uciecha, Jatka, Spiżarnia była też Carina) - o której p. Gessler piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość+- Re: Nrg67 masz na myśli IP: *.pronet.lublin.pl 12.12.06, 20:55 To nawet nie wiedziałam, że są dwie panie o nazwisku Gessler. Ja byłam w Spiżarce. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Co z tą Siżarką? 12.12.06, 23:09 Ja tam nie znam tych knajp... p. Gessler miała swojego czasu lokal w Krakowie, ale szybko zniknął... :-/ dziwna sprawa to była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Nrg67 masz na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:49 To chyba żony dwóch braci Geslerów. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Raczej jednego 13.12.06, 12:09 "To przez to wspólne kręcenie lodów zakochaliśmy się w sobie – wspomina Magda. Piotr zostawił swoją pierwszą żonę Martę z małym dzieckiem i pojechał w świat za Magdą." "Po miodowym miesiącu w Madrycie Piotr i Magda wrócili do Polski. Magda, która zwierzyła się kiedyś swojej matce, że jak jest szczęśliwa, to gotuje, a jak nieszczęśliwa, to maluje, wybrała gotowanie w restauracji Piotra i Adama. – Ponieważ Piotrek nie miał rozwodu, jego żona Marta nadal pracowała na Senatorskiej – wspomina Magda. – Nie ukrywam, że było mi ciężko. Mój syn Mikołaj był alergikiem uczulonym niemal na wszystko, łącznie z marchewką. Nie mogłam tak po prostu rzucić pracy – opowiada Marta Gessler. Atmosfera była gęsta, jednak restauracja przy Senatorskiej przynosiła za duży zysk, żeby ktokolwiek chciał z niej zrezygnować." za: www.przekroj.pl/index.php? option=com_content&task=view&id=1409&Itemid=50&limit=1&limitstart=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Zaklęte rewiry Gesslerów - do poczytania 12.12.06, 19:14 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1409&Itemid=50&limit=1&limitstart=0 Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 20:20 Od zawsze na Gazecie : kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/0,54043.html Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 20:26 corrina_f1 napisała: > Od zawsze na Gazecie : > kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/0,54043.html > no tak, jasne... ale to nie tefałenostylowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś