Dodaj do ulubionych

gdzie znalezc przepisy Marty Gessler?

IP: *.nsm.pl 12.12.06, 17:33
chodzi mi o te , ktore prezentuje od niedawna w programie na TV Style?
szukalam na stronie TVN Style, w necie, ale ni hu hu!
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re: Użyć googla - będzie szybciej.Ręczę, że są.n/t 12.12.06, 17:36

• lunatica proszę 12.12.06, 17:50
      linka do przepisów z Notesu Kulinarnego
      tvnstyle.pl/1364172,1,0,13850,programy.html
      BTW bardzo lubię program pani Marty :-)
      • gonia225 Re: proszę 12.12.06, 19:43
        ja też dla mie o wiele lepszy niż Tessa w kuchni
    • nrg67 Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 18:21
      te przepisy... to jedna wielka bezczelnosc, ta pani ma z kuchnia i gotowaniem
      tyle wspolnego, ze ma kolezanki w wyborczej ktore jej zalatwily swietna
      promocje. Bylem dwa czy trzy razy w jej "restauracjach" i to naprawde nie byly
      mile przezycia, tylko plastikowe badziewie na kilometr zalatujace mikrofalowka
      • lunatica Nrg67 masz na myśli 12.12.06, 19:12
        Martę czy Magdę Gessler? Bo Marta, to chyba tylko jedną restaurację firmuje
        Qchnię Artystyczną www.qchnia.pl/index.htm ... a Magda kilka
        (Bażanciarnia, AleGoria, Zielnik Cafe, Fukier, Słodki Słony, Willa Uciecha,
        Jatka, Spiżarnia była też Carina) - o której p. Gessler piszesz?
        • Gość: Gość+- Re: Nrg67 masz na myśli IP: *.pronet.lublin.pl 12.12.06, 20:55
          To nawet nie wiedziałam, że są dwie panie o nazwisku Gessler. Ja byłam w
          Spiżarce. Tragedia.
          • lunatica Co z tą Siżarką? 12.12.06, 23:09
            Ja tam nie znam tych knajp... p. Gessler miała swojego czasu lokal w Krakowie,
            ale szybko zniknął... :-/ dziwna sprawa to była.
            • lunatica Spiżarką - oczywiście :-) nt. 12.12.06, 23:10
          • Gość: bb Re: Nrg67 masz na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 11:49
            To chyba żony dwóch braci Geslerów.
            • lunatica Raczej jednego 13.12.06, 12:09
              "To przez to wspólne kręcenie lodów zakochaliśmy się w sobie – wspomina Magda.
              Piotr zostawił swoją pierwszą żonę Martę z małym dzieckiem i pojechał w świat
              za Magdą."

"Po miodowym miesiącu w Madrycie Piotr i Magda wrócili do Polski. Magda, która
              zwierzyła się kiedyś swojej matce, że jak jest szczęśliwa, to gotuje, a jak
              nieszczęśliwa, to maluje, wybrała gotowanie w restauracji Piotra i Adama. –
              Ponieważ Piotrek nie miał rozwodu, jego żona Marta nadal pracowała na
              Senatorskiej – wspomina Magda.
              – Nie ukrywam, że było mi ciężko. Mój syn Mikołaj był alergikiem uczulonym
              niemal na wszystko, łącznie z marchewką. Nie mogłam tak po prostu rzucić pracy –
              opowiada Marta Gessler. Atmosfera była gęsta, jednak restauracja przy
              Senatorskiej przynosiła za duży zysk, żeby ktokolwiek chciał z niej
              zrezygnować."

za: www.przekroj.pl/index.php?
              option=com_content&task=view&id=1409&Itemid=50&limit=1&limitstart=1

• lunatica Zaklęte rewiry Gesslerów - do poczytania 12.12.06, 19:14
      www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1409&Itemid=50&limit=1&limitstart=0
    • corrina_f1 Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 20:20
      Od zawsze na Gazecie :
      kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/0,54043.html
      • lunatica Re: gdzie znalezc przepisy Marty Gessler? 12.12.06, 20:26
        corrina_f1 napisała:

> Od zawsze na Gazecie :
        > kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/0,54043.html
        >

no tak, jasne... ale to nie tefałenostylowe :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka