Gość: pittt Re: jaki majonez? jest the best IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:29 Kielecki. Bo to potega buhahahah. Ale nie, serio, kielecki jest najlepszy, zaden hellmanns, zaden dekoracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szimi Re: jaki majonez? jest the best IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 21:04 próbowałem już wielu majonezów m.in. winiary kotlin itp i wychodzi mi na to że hellmanns babuni jest najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrb2 Re: jaki majonez? jest the best 28.09.04, 21:39 Ludzie najlepszy majonez jest własnej produkcji. żóltko z jajka, musztarda , sól i olej . I koniecznie samemu krecic własnąraczka. Pyyyycha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszamanna Re: jaki majonez? jest the best 06.11.04, 16:45 kielecki i tylko on!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jaki majonez? ŚWIDNICKI oczywiście IP: *.aster.pl 30.01.05, 20:05 Świdnicki to regionalny majonez spod Wrocławia. Bardzo go lubię bo nie ma octu. No i przede wszystkim nie ma utrwalaczy, ani konserwantow. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: jaki majonez? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 16:30 > Świdnicki to regionalny majonez spod Wrocławia. Taaa, tylko producent wypuszcza go równiez pod nazwą "królewski", jak gdzies dalej wiezie, widac się wstydzi Świdnicy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena ŚWIDNICKI - the best :-))))))))))))))))) IP: 156.17.44.* 31.01.05, 09:11 rewelacja - do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Re: jaki majonez? jest the best 01.02.05, 19:10 1. WINIARY 2. hellmans org. i nic wiecej... Kielieckiego owszem sprobowalam, ale ten octowy posmak ..fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka P. Re: jaki majonez? jest the best IP: 193.30.160.* 02.02.05, 13:04 W życiu się z tobą nie zgodzę! Najpewniej kupiłaś przetermonowany !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nifedril Re: jaki majonez? jest the best IP: *.ols.vectranet.pl 18.02.05, 19:35 tylko i wyłącznie kętrzyński. taki jada mój luby, bo ja niestety jestem na diecie:( Odpowiedz Link Zgłoś
euna Re: jaki majonez? jest the best 18.02.05, 21:47 wyłącznie kielecki bo to jedyny na rynku majonez bez dodatku cukru ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca kielecki i juz! IP: *.block.alestra.net.mx 18.02.05, 23:07 Tak sobie czytam i jestem pod wrazeniem, poniewaz myslalam, ze majonez kielecki to moje odkrycie, a tu masz! Prawie wszyscy sie zachwycaja ;-))) Dziwia mnie tylko niektore wypowiedzi, ze jest za kwasny! to bardzo dziwne, poniewaz wlasnie jest to jeden z nielicznych majonezow bardzo delikatnych w smaku (nie znosze zakwaszonych majonezow). Zastanawiam sie, czy przypadkiem nie istnieje kilka wersji tego majonezu, a to dlatego, ze w Polsce zawsze kupowalam taki z granatowa zakretka (i byl super), a w Londynie udalo mi sie kupic "kielecki mayonnaise" z zakretka i nalepka zielona i ten rzeczywiscie byl juz kwaskowaty. Tak wiec drodzy krytycy majonezu kieleckiego - poszukajcie wlasciwego sloiczka i zobaczycie co do tej pory traciliscie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kab11 Re: kielecki i juz! 14.05.05, 13:14 też jestem w szoku jaka karierę zrobił mój lokalny ulubiony kielecki majonez, chociaż przyjaciele znad morza nie podzielali mojego zdania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAF Re: kielecki i juz! IP: 213.241.75.* 25.05.05, 16:07 Jak kupowałaś z niebieską zakrętką to pewnie był to Majonez Kielecki Omega 3! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: jaki majonez? jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 08:57 WINIARY DEKORACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: jaki majonez? jest the best 14.05.05, 12:19 z kupowanych: 1. Kielecki 2. Kielecki 3. Kętrzyński Najbardziej - jak sama zrobię - bez chemii A obrzydlistwa typu Hellmann's - sam ocet i barwniki, Fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: jaki majonez? jest the best?BIAŁUTY!!! 16.05.05, 11:11 Majonez BIAŁUTY jest dla mnie rewelacyjny. Nie wszędzie można go kupić, ostatnio dostałam w sklepie AGORA na ul.przy agorze w Warszawie. Swoją drogą to się zrobił fajny sklep, z takiego komunistycznego blaszaka, naprawdę są tam różne niezłe rzeczy do jedzenia, do domu, kosmetyki polskich firm, wypierane przez zachodnich krwiopijców z reklamowanych wszędzie sklepów. Spróbujcie ten majonez, jest pyszny! Odpowiedz Link Zgłoś
deanke kieleckiego w Szczecinie brak! 17.05.05, 13:20 to moze dziwne albo ja jestem slepa.. ale nigdy nie widzialam w zadnym sklepie w Szczecinie tego majonezu! fanka majonezu Winiary;) ____________________________ D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena ŚWIDNICKI MAJONEZ TO JEST TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.17.44.* 24.05.05, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ŚWIDNICKI MAJONEZ TO JEST TO !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 29.05.05, 21:51 jak dotad w moim domu najlepszy WINIARY LIGHT dwa dni temu mama kupila PEGAZA- poznanski majonez... co za smak.. na etykietce brak info ile ma kalorii. pewnie wiecej niz LIGHT z #Winiar wiec chyba wroce do Winiar. ale polecam Pegaza.. jajeczka.. majonez.. Hellmans jest wg mnie okropny!! kieleckiego nie jadlam, czy mozecie opisac sloiczek i etykietke? on sie nazywa majonez kielecki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla Re:KETRZYNSKI MAJONEZ TO JEST TO !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 29.05.05, 22:26 Zdecydowanie Ketrzynski, w Wa-wie do kupiena w delikatesach Minieuropa(?)na Placu Wilsona.Spróbujcie i przekonajcie sie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: jaki majonez? jest the best IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.05, 04:31 .oczywiscie ten produkcji:PC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: jaki majonez? jest the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:52 a ja lubię kielecki a na drugim miejscu imperson wszelkie winiary zajeżdżają jajami, napoleoński nie ma smaku majonezu (za mało procent majonezu w majonezie), helmans okropnie sztuczny, motyl -okropnie mnie zawiódł (bo chrzanik ma rewelacyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Pomorski z Grudziadza IP: 80.68.236.* 30.05.05, 16:35 A keczap z Włocławka (pikantny) Odpowiedz Link Zgłoś
scislo7 kielecki!! 30.05.05, 16:39 i nie dlatego że jestem z Kielc.. ;) a jeśli inny to z dodatkiem musztardy...ale to nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA ŚWIDNICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:59 hello najlepszy na świacie ejst majonez świadnicki produkowany od 1985 i nic a nic go nie pobije ja go zawsze bed ejadła a chyab market auchan podpisał z nimi umowe i tam można go dostac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś świdnicki a fe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 16:27 > hello najlepszy na świacie ejst majonez świadnicki produkowany od 1985 i nic a > nic go nie pobije Był dobry poki nie zdziadział, teraz jest bardzo słabiutki, w zasadzie co słoiczek to niespodziewajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidzbarczanka Re: jaki majonez? jest the best IP: 81.210.119.* 22.09.05, 12:21 kętrzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poewrrr Re: jaki majonez? jest the best IP: *.heidelberg.com 22.09.05, 12:30 WINIARY Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius kielecki? błe:) 22.09.05, 12:33 za dużo octu, najlepszy jest hellman's babuni Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_ki Re: jaki majonez? jest the best 23.09.05, 19:25 ŚWIDNICKI!!!!!!!!!!!!! PYCHA! 0 KONSERWANTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katwak Re: jaki majonez? jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:48 oddaje glos na hellmans babuni Odpowiedz Link Zgłoś
pat80 ketrzynski :) 18.10.05, 17:53 do tej pory w trojmiescie tylko w bomi widzialam a teraz z przyjemnoscia informuje ze mozna dostac w tesco (w tym na cisowej na bank ) - 2,59 zl ; Odpowiedz Link Zgłoś
ima55 kielecki, kętrzyński, świdnicki.. ach, gdzieżeście 18.10.05, 18:06 Gdzie te sławy można znaleźć w Gdańsku? Chętnie ich spróbuję, jeśli ktoś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9932 Re: kielecki, kętrzyński, świdnicki.. ach, gdzież 18.10.05, 23:27 często robię sałtkę selerową. i tu najlepszy jest majonez babuni Odpowiedz Link Zgłoś
misia9932 Re: kielecki, kętrzyński, świdnicki.. ach, gdzież 18.10.05, 23:27 hellmans , oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pat80 gdansk - kielecki, kętrzyński, świdnicki 19.10.05, 09:58 ano ketrzynski i kilececki w bomi - napewno z madisonie i krewetce sa ; ketrzynski sredni sloik 2,99 zl; za swidnickim nigdy nie patrzylam; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ima Re: gdansk - kielecki, kętrzyński, świdnicki IP: 213.192.64.* 19.10.05, 16:51 Dzięki Pat, dziś przypadkiem byłam na Kołobrzeskiej i znalazłam kielecki w Realu. Nawet w 2 wersjach był. Odpowiedz Link Zgłoś