iza9919 01.03.07, 16:42 Kochane forumowiczki, jestem w ciąży i ciągle mam ochotę na sałatki:) Niestety nie znam wielu przepisow dlatego proszę o to żebyście podzieliły się swoimi przepisami. Z ggóry serdecznie dziękuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etabeta Re: Sałatki 01.03.07, 17:03 na przyklad tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=57406355&a=57406355 i w wielu innych miejscach, wpisz "salatki" do wyszukiwarki a na pewno znajdziesz cos, co ci zasmakuje:)pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Sałatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:30 Poszperaj w internecie to znajdziesz coś fajnego, ja tak zawsze robię Odpowiedz Link Zgłoś
juliagreen Re: Sałatki 05.03.07, 19:39 Ja mam jedną ulubioną sałatkę, jest bardzo prosta w wykonaniu:) Wrzucasz do michy kukurydzę z puszki, starty żółty ser i rodzynki. Zalewasz to sosem z jogurtu naturalnego, ząbka czosnku, soli i pieprzu. Pycha:) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Sałatki 05.03.07, 19:36 I ja się włączam: www.google.com/search?hl=en&q=salatki&btnG=Google+Search Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjena czy ja też mogę prosić|????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:47 z gory dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Sałatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:00 Sałatki tak naprawdę można robić ze wszystkiego, można ekserymentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: Sałatki IP: *.timplus.net 17.03.07, 23:45 Moja "najulubieńsza": Piersi z kurczaka kroisz w kosteczkę, przyprawiasz ziołami, pieprzem i czym tam jeszcze dusza zapragnie następnie smażysz na kilku łyżkach oleju. Wyciągasz ananasa z puszki i kroisz w kosteczkę, wyciągasz kukurydze z puszki, wyciągasz majonez ze słoiczka, ewentualnie jogurcik naturalny, później jeszcze powinnaś wyciągnąć z puszki mandarynki w zalewie (chyba, że nie jesteś taka leniwa jak ja i sama je obierzesz z tych białych błonek). Mieszasz wszystkie składniki i zajadasz się… Odpowiedz Link Zgłoś
ewilek2 Re: Sałatki 04.04.07, 20:58 moja wersja sałatki moniś: to też ananas, pierś z kurczaka ale wędzona, kukurydza z puszki i 2 torebeczki ugotowanego ryżu. Do tego sos w którym tkwi cały sukces :) Pół na pół majonez i śmietana 12% doprawione sosem sojowym i carry. mieszamy, wcinamy .PYYYCHA Odpowiedz Link Zgłoś