Gość: malinka IP: *.lnet.pl 30.03.07, 08:23 moja mama ugotowala mleko skondensowane w puszce i zapomniała o nim zostawiając w lodówce i wyjechała. Mlek ugotowała jakiś tydzień temu. Ile ono może tak stać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zla_wiedzma Re: ugotowany kajmak 30.03.07, 08:30 ja tam specjalistą nie jestem ale jak puszka zamknięta to moze stac troche (czy dłuugo) ten tydzien napewno mu nie zaszkodzi wiesz ile tam cukru :D Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: ugotowany kajmak 30.03.07, 08:35 Długo,ja kiedyś trzymałam 3 mce.Sprawdź tylko datę ważności. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna115 Re: ugotowany kajmak 30.03.07, 08:53 Moze stac 2 m-ce w lodówce ,tak mi doradziła kolezanka,a jak mają wpaśc goście i nie masz nic słodkiego to mozna zrobic szybciutko wafle(pod warunkiem ze ma sie mleko w lodówce i paczke wafli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vectra Re: ugotowany kajmak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:06 Ja myślę, że może stać do końca terminu ważności - ja zawsze jak gotuję to 2-3 puszki i potem te zbędne w aktualnej chwili przechowuję w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś