Gość: xyz IP: *.bphpbk.pl 25.06.03, 16:03 Jeżeli ktoś miał już kontakt z pojemnikami/naczyniami Tupperware to chętnie poznałbym jego opinię - czy faktycznie można im zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: huanna Re: naczynia Tupperware IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 16:06 Ja mam kozystam i sa genialne przynajmniej jak na razie od jakis 5 lat kiedy zostaly one zakupione przez moja mame. Wykanane z trwalego plastiku nie lamia sie itp po prostu mozna polecic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AST Re: naczynia Tupperware IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.03, 18:25 Absolutnie godne polecenia. Tak te do mikrofalowki, jak te do zamrazarki, jak i wszystkie akcesoria do roznych innych zastosowan. Odpowiedz Link Zgłoś
inika Re: naczynia Tupperware 30.06.03, 09:46 Moja koleżanka ma całą kuchnię wyposażoną w tą firmę: pojemniki, wałki do ciasta, szmatki i nie wiem co jeszcze... Ja posiadam tylko szmatkę i jestem z niej zadowolona bardzo - szczególnie przy myciu szyb. Szkoda tylko, że mają tak zaporowe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: naczynia Tupperware IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 11:55 Mam pojemniki i jak poprzedniczki po prostu polecam. Super do Warzyw, serów i wędlin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: naczynia Tupperware IP: *.spedpol.com.pl 30.06.03, 13:37 Bardzo dobre. mam stolnice wałek i kilka pojemników.Godne polecenia tylo szkoda, ze takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: naczynia Tupperware IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 17:43 rewelacyjne sa formy do ciast i zapiekanek z silikonu,nie przypalaja sie, nie trzeba wymazywac tluszczem formy pasuja na pizze,szarlotke i inne zapiekanki i ciasta.no i sa kolorowe.polecam,chociaz faktycznie mogliby opuscic ceny. Odpowiedz Link Zgłoś