Gość: gosc IP: *.aster.pl 26.09.07, 20:49 gdzie - jaka półka szukac marmite ? szukałam , szukałam i nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-zalogowana Re: marmite- bomi 26.09.07, 20:55 chyba w 'kuchniach świata' [arkadia] jest.. marmajtożercy niech potwierdzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: marmite- bomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 21:11 Ja nie kojarzę z Bomi, natomiast też widziałam toto w Kuchni (Kuchniach?) Świata, w Złotych Tarasach. Odpowiedz Link Zgłoś
genny1 Re: marmite- bomi 26.09.07, 21:54 Dostałam słoiczek tego, spróbowałam, tak trochę, bez niczego. Smakowało jak koncentrat maggi. Co mam z tym robić, jak jeść, nie znam, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f aaaa marmitożercy witajcie! 26.09.07, 22:41 jest w KŚ w Arkadii w Warszawce, jest. I w M&S tamże też. DO tostów, grzanek, zapiekanek, sera żółtego i białego, pleśniowego i innego. On ci jest:-0 na wędlinę i na dziewczynę (dla wielkich amatoró..) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f doda-m: 26.09.07, 22:43 po malutku z panem M. malusieńko, na koniec noża, i na ser na grankę... ciut po ciut. albo smakuje albo zabija - juz tak jest z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: aaaa marmitożercy witajcie! 27.09.07, 12:31 jacek1f napisał: > DO tostów, grzanek, zapiekanek, sera żółtego i białego, > pleśniowego i innego. > On ci jest:-0 > > na wędlinę i na dziewczynę (dla wielkich amatoró..) :-)) Marmite uzywam na zimno do wędlin i serów a na goraco cos podobnego do Marmite - nazywa sie "sos HOI-SIN" - do zup sosow do gulaszu itp; Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: marmite- bomi 27.09.07, 14:12 A ja zamówiłam u szwagra, i już doczekać się nie mogę, wreszcie to to spróbuję. No i zażyczyłam tez sobie czipsów octowych, też do degustacji po raz pierwszy. Brr, trochę się boję...;-) Odpowiedz Link Zgłoś