Gość: anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 20:04 Powiedzcie gdzie moge kupić najlepiej przez net forme do tej babki??????Bardzo prosze podpowiedzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re:W Gdyni w większości sklepów typu 13.10.07, 20:23 stare AGD z przewagą artykułów z tworzyw sztucznych i form blaszanych. Kilka dni temu miałem w rękach myśląc, że być może nada się do przechowywania suszonych grzybów z racji tego, że puchy mi się zapełniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re:W Gdyni w większości sklepów typu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:50 Dziekuje za odpowiedż.Szukałam juz w sklepach i niestety nigdzie nie ma a chciałam zrobić mamie niespodzianke.Zawsze wspomina jaka to była pyszna babka lecz podczas przeprowadzki prawdopodobnie została przez przypadek wyrzucona forma i wiecej nie miała okazji zrobić.Sama jestem ciekawa jak smakuje po tych opowiesciach:)W każdym razie bede szukała dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re:W Gdyni w większości sklepów typu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:58 znalazłam:)))))Przed chwilką dosłownie:)))niespodzianka się uda!!!!!! sklep.holkap.pl/product/6321.html Odpowiedz Link Zgłoś