Gość: Kawaler IP: 217.33.95.* 31.07.03, 18:21 Aby zrobic te niespodzianke (mojej dziewczynie) potrzebuje pilnie przepisu na smazone placki z jablkami;byleby nie byl zbyt skomplikowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giezik Re: Niespodzianka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 19:01 ciasto troche bardziej gęste niż na nalesniki (mąka, jaja, mleko, sól, cukier waniliowy) i do tego kwaskowe jabłka. Są dwie szkoły: 1. albo utarte na grubej tarce 2. albo pokrojone w kawałeczki (ja preferuje te drugą) Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Niespodzianka 31.07.03, 19:18 Gość portalu: giezik napisał(a): > ciasto troche bardziej gęste niż na nalesniki (mąka, jaja, mleko, sól, cukier > waniliowy) i do tego kwaskowe jabłka. Są dwie szkoły: > 1. albo utarte na grubej tarce > 2. albo pokrojone w kawałeczki > > (ja preferuje te drugą) To tak jak ja!!! Placki posyp cukrem pudrem albo polej jogurtem naturalnym. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Niespodzianka IP: 213.25.170.* 01.08.03, 08:17 te z tartymi jablkami, praktycznie (moim zdaniem) nie maja smaku. Jakos tak sie on rozchodzi. do kawalera : udaly sie? Odpowiedz Link Zgłoś