Gość: riella IP: 213.134.168.* 05.04.08, 09:32 Czy ktos rozpoznal, co to za delikatesy, w ktorych w swoim programie robi zakupy Ewa Wachowicz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re:Po prostu ją zapytaj. Tak będzie prościej. 05.04.08, 09:35 biuro@promiss.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x a dlaczego Ewa Wachowicz mialaby wiedziec, IP: *.PH-1511G-BSR64K-02.ish.de 05.04.08, 18:27 czy forumowicze odgadli gdzie ona kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: Ewa Wachowcz 05.04.08, 13:39 To może być "Alma". Zdziwiłbym się, gdyby Ewa Wachowicz, przecież z Krakowa, kupowałaby w innej sieci niż krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Ewa Wachowcz 05.04.08, 17:48 Alma jest siecia ogolnopolska, nie krakowska. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: Ewa Wachowcz 05.04.08, 19:07 no tak, choć w całej Polsce jeszcze nie ma oddziałów. Nie znam żadnego na Pomorzu, jedyny, najbliższy mi jest w Poznaniu, ale to Wielkopolska :) Mam jednak przemożne wrażenie, że Alma pochodzi z Krakowa, tak jak Piotr i Paweł z Poznania a Bomi z Gdańska. Nie jest tak? Proszę o skorygowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ag.gu Re: Ewa Wachowcz 05.04.08, 20:02 poszukiwaczarmi napisał: > no tak, choć w całej Polsce jeszcze nie ma oddziałów. Nie znam żadnego na > Pomorzu Alma faktycznie jest z Krakowa,ale b. prężnie rozwija sieć ogólnopolską.Na Pomorzu ma już sklep. Delikatesy Alma 81-450 Gdynia, ul. Redłowska 41 Planowane otwarcie: czerwiec 2008 - Sopot, ul. Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Ewa Wachowcz 05.04.08, 22:05 jest tak;)Kiedys nazywala sie Krakchemia:)ale sie zrobila szalenie ekspansywna;) Od polowy roku ruszaja oddzialy w Trojmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczarmi Re: Ewa Wachowcz 06.04.08, 00:05 Krakchemia! A to heca :) Miałem kiedyś ich akcje, te spadki czuję na pupie do dziś :) No ale ok, odwiedzę Almę na Redłowskiej, skoro tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasqda Re: Ewa Wachowcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:13 Wszyscy mają Almę, mam i ja :)) Nie tylko Pomorze ma, ale i Kujawy i Pomorze też się jej dorobiły :) Jakby co to i do Bydgoszczy zapraszam spragnionych almowej atmosfery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzący Re: Ewa Wachowcz IP: 80.50.251.* 26.06.08, 10:15 Witam, dla wszystkich zainteresowanych mogę potwierdzić, że zakupy do programu p. Ewy Wachowicz odbywają się w Almie, a dokładnie w Almie w Galerii Kazimierz w Krakowie. To najlepsze z delikatesy w Polsce. Innym stałym klientem tego sklepu z branży kulinarnej jest p. Robert Makłowicz - to chyba o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:No?O czym świadczy? 26.06.08, 10:40 Chyba o tym, że oboje są z Krakowa. Bo opinii na tym forum Makłowicz raczej dobrej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re:No?O czym świadczy? IP: *.acn.waw.pl 26.06.08, 15:39 Swiadczy to tylko o jednym: ze stosuja kryptoreklame tej sieci oraz ze nie musza sie liczyc z pieniedzmi. Ceny w Amie sa POWALAJACE. Tak drogo nie jest w zadnych zachodnich delikatesach, a po przeliczeniu cen na euro wychodza absurdalnie wysokie wyniki. Luksusowe delikatesy na Zachodzie to przy Almie taniocha! Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re:No?O czym świadczy? 26.06.08, 16:13 I dlatego dziwie sie moim znajomym, z którymi spedzam wakacje czasem. Ja obkupuję sie w lokalne specjały(uważajac , by nie były za cieżkie i uciażliwe w transporcie), ale wszyscy dziwia się,że kupuje oliwki czy pomidory suszone kupowane na wagę,tapenade, oliwy,przyprawy, że o serach włoskich tych trwalszych nie wspomnę (woże hurtowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ewa Wachowcz 26.06.08, 11:07 Gość portalu: wszechwiedzący napisał(a): > Witam, > > dla wszystkich zainteresowanych mogę potwierdzić, że zakupy do programu p. Ewy > Wachowicz odbywają się w Almie, a dokładnie w Almie w Galerii Kazimierz w > Krakowie. To najlepsze z delikatesy w Polsce. Innym stałym klientem tego sklepu > z branży kulinarnej jest p. Robert Makłowicz - to chyba o czymś świadczy. Swiadczy np o tym, ze jest tam cholernie drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Ewa Wachowcz 26.06.08, 12:14 > dla wszystkich zainteresowanych mogę potwierdzić, że zakupy do programu p. Ewy > Wachowicz odbywają się w Almie, a dokładnie w Almie w Galerii Kazimierz w > Krakowie. To najlepsze z delikatesy w Polsce. Innym stałym klientem tego sklepu > z branży kulinarnej jest p. Robert Makłowicz - to chyba o czymś świadczy. to może świadczyć też o tym, że to są porządne delikatesy do których jest najbliżej ze studio, gdzie realizowane są programy. albo o tym, że sklep jest przestronny i łatwo tam ustawić kamery. nie wykluczałabym, że w innym miejscu w Polsce są lepsze delikatesy :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Ewa Wachowcz 26.06.08, 11:08 luckystrike napisał: > a w jakim programie? " Ewa gotuje" czy jakoś tak. Na polsacie chyba leci. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Ewa Wachowcz jest z Gorlic 26.06.08, 17:23 a nie z Krakowa, to taka przyjezdna krakowianka Odpowiedz Link Zgłoś