republican 07.09.03, 01:18 ....co robic aby byly chrupiace? Z surowych czy gotowanych ziemniakow??? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Placki ziemniaczane,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 09:26 cool_fafik napisała: > Ponoc niezle sa z puree. Ale to juz inne placki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Placki ziemniaczane,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 09:27 republican napisał: > ....co robic aby byly chrupiace? > Z surowych czy gotowanych ziemniakow??? > Dzieki Z surowych, a na patelni cienko rozsmarowac, wtedy sie ładnie przypieka i bedą chrupiące Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Placki ziemniaczane,... 07.09.03, 09:38 republican napisał: > ....co robic aby byly chrupiace? > Z surowych czy gotowanych ziemniakow??? > Dzieki Polecam takie z surowych ziemniakow i startej cukinii (pol na pol) - wychodza wspaniale chrupice. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Placki ziemniaczane,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 10:48 em_es napisała: > republican napisał: > > > ....co robic aby byly chrupiace? > > Z surowych czy gotowanych ziemniakow??? > > Dzieki > > Polecam takie z surowych ziemniakow i startej cukinii (pol na pol) - wychodza > wspaniale chrupice. > > MS O, wczoraj jadłąm, sa delikatniejsze niz z samych pyrów Odpowiedz Link Zgłoś
cool_fafik Re: Dzieki LOLA i MS 08.09.03, 08:03 fafikowi zapomniales podziekowac. ale mam nadzieje, ze placuszki wyszly jak talala. c.f. Odpowiedz Link Zgłoś
republican Dzieki FAFIK, LOLA i MS 09.09.03, 15:44 cool_fafik napisała: > fafikowi zapomniales podziekowac. > ale mam nadzieje, ze placuszki wyszly jak talala. > c.f. jestes COOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRy Re: Placki ziemniaczane,... IP: gateway:* / 192.168.32.* 10.09.03, 08:15 Dodaję do masy ziemniaczanej szczyptę sody oczyszczanej. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_fafik Re: Placki ziemniaczane,... 10.09.03, 08:28 A ja pare kropli rycyny jak mam. (Niebo u ustach) c.f. Odpowiedz Link Zgłoś