Gość: m IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 03:03 I co jeszcze doniej np.jakie miesko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Polenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 14:10 kazde miesko z sosem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polenta? IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 00:05 Dzieki,amoze jednak cos wyszukanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Polenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:19 no pewnie, czemu nie? Miesko duszone z serami plesniowymi, papryka, grzybami inatka tez moze byc do polenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Polenta? IP: *.fasing.com.pl 15.09.03, 13:44 Może powinienem się czerwinić, ale co to właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Polenta? 15.09.03, 14:22 Gość portalu: seb napisał(a): > Może powinienem się czerwinić, ale co to właściwie jest? Jest to potrawa, ktora sie czesto robi na polnocy Wloch, z kaszki kukurydzianej. Mozna jesc na ciplo, wtedy jest rzadka, taka mamalygowata, posypuje sie ja serem, ktory sie na niej ladnie rozpuszcza. Natomiast jesli sie ja schlodzi, to mozna kroic w plastry i podawac np z jakims miesem z sosem. Ja uwazam, ze sama, bez niczego nie jest najsmaczniejsza, tzn ma malo wyrazisty smak. Odpowiedz Link Zgłoś