Gość: chmurka na niebie IP: 83.238.116.* 05.08.08, 09:53 Chcialam poznac wasza opinie nt tych parowek.Wiem , ze parowka nie jest zdrowym jedzeniem ale ja lubie czasem zjesc.A te wyjatkowo mi smakuja, szczegolnie na cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: parowki berlinki 05.08.08, 10:13 Za mną też czasami parówka tak "chodzi" że muszę ją zjeść :) Ale ja najbardziej lubię parówki z indyka. Tradycyjne albo z serem żółtym w środku. Ostatnio nabyłam ketchup z czosnkiem i bazylią, więc chyba zaraz dokupię paróweczki i będzie na kolację. Szkoda że do wieczora tak jeszcze daleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: parowki berlinki 05.08.08, 10:17 Ja staram się unikać parówek, ale czasami ma ochotę się zjeść ;-) berlinki z tego co mi się wydaje to są smaczne polecam jeszcze sosik do parówki: kuchcik.info/2007/04/11/sos-do-parowek/ albo chleb z masełkiem i ketchup :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Mój młodszy syn jada regularnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:34 natomiast starszy preferuje kiełbase na gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: parowki berlinki 05.08.08, 19:38 opinia na temat tych parowek jest taka sama jak na temat wszystkich innych parówek :) trzymam sie z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: parowki berlinki 08.08.08, 11:56 W składzie nie mają zbyt wielu świństw, 77% mięsa, trochę skrobi i E, żelatyna, żadnych dodatków typu "mięso oddzielone mechanicznie" czy "tkanka łączna". Ja czasem kupuję i jem- bo lubię. Nie kupuję tanich parówek zrobionych z resztek. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: parowki berlinki 08.08.08, 13:21 Też lubię berlinki. Sprawdzałam kiedyś, które z cienkich parówek maja najwięcej mięsa w składzie i wyszło że właśnie te, chociaż mogło się to zmienić, ciągle coś nowego się pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: parowki berlinki 08.08.08, 14:08 Badałam pod mikroskopem, a jakżeby inaczej Odpowiedz Link Zgłoś