Gość: Pichciarz IP: *.proxy.aol.com 05.12.03, 02:28 Wpisałem w Googlu hasło KIEŁBASA. Wuszło mnóstwo, ale wszystko po angielsku, nic po polsku. Shame. SHAME!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Re: Kielbasa. Polska? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.12.03, 04:07 I trudno się dziwić Gdzie znajdzie Pan teraz w Polsce prawdziwą kiełbasę? Jeśli zna pan takie miejsce w Krakowie lub okolicy , proszę o namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Kielbasa. Polska? IP: *.proxy.aol.com 05.12.03, 04:15 Mogę, ale w Nowym Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: Kielbasa. Polska? 05.12.03, 10:31 Ja zyje na Antypodach a kielbasa polska jest dostepna u rzeznika, przybysza z bylej Jugoslawi u ktorego pracuja Polscy masarze. Zakupy robie co sobote. Do wyboru jest domowa, mysliwska, krakowska, pyszna kaszanka i w ogole wszystko wlacznie z flakami i golonka. Do tego ceny sa bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidecka Re: Kielbasa. Polska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:33 ja jezdże pod Kraków, okolice Paszkówki po kiełbase. Tam taka Pani sama robi prawidziwą wiejska. Nigdy takiej nie jadłam. Pyyycha Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Kielbasa. Polska? 05.12.03, 22:49 najlepsza kielbase robi moj Ojciec. Swego czasu pol akademika sie o nia dopytywalo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Kielbasa. Polska? 05.12.03, 23:02 Zmień ustawienia językowe w googlach, to będziesz otrzymywał linki do polskich stron:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Kielbasa. Polska? IP: *.proxy.aol.com 05.12.03, 23:27 Ustawienie w obu językach. Odpowiedz Link Zgłoś