cathy1976 19.06.06, 15:46 szukam kogos kto mial tam cc w ciagu ostatnich miesiecy. Mam termin na wrzesien i kilka pytan dotyczacych tego szpitala. dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zanka6 Re: Cesarka na Klinicznej IP: *.laczpol.net.pl 20.06.06, 23:53 witaj,ja akurat nie rodzilam na Klinicznej,ale moja kuzynka tak,stwierdzila,ze lekarze to banda lapowkarzy,podobno sa b ardzo nie przyjemni,ale to chyba kazdego indywidualne odczucia,wiem na pewno,ze na Zaspie jest swietnie,i lekarze i opieka i najlepszy oddzial intensywnej terapii niemowlecej w całym Trojmiescie,polecam,sprawdzilam sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyna Re: Cesarka na Klinicznej IP: *.localnet / 81.15.226.* 21.06.06, 07:24 nie rodziłam na klinicznej, ale byłam z dzieckiem 6 tygodni. Na temat ginekologów się nie wypowiem, bo ze mną było wszystko ok. Natomiast jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi, zwłaszcza z jakimiś problemami, to zespół Pani dr Czajkowskiej jest mistrzem świata!! Ciepły sympatyczny i bardzo, bardzo fachowy. Wiem,że zarówno Zaspa jak i kliniczna mają bardzo dobry sprzęt intensywnej terapii dla maluszków. Personelu Zaspy nie znam, Personel Klinicznej z okresu roku 2000 oceniam na 6+; bardzo, bardzo wiele im zawdzięczam. Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.x Re: Cesarka na Klinicznej IP: *.pl 21.06.06, 11:57 Gość portalu: jedyna napisał(a): > Natomiast jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi, zwłaszcza z jakimiś problemami, > to zespół Pani dr Czajkowskiej jest mistrzem świata!! Litości, dla mnie to była banda konowałów. Na szczęście panią ordynator odwołano w 2002 roku. >Personel Klinicznej z okresu roku 2000 oceniam na 6+ Ja na -6, wtedy to była rzeźnia jakich mało. Mam nadzieję, że coś się zmieniło, ale chyba nadal jest to państwowy-prywatny szpital. Szkoda, że tego nie wiedziałam 6 lat temu :( Odpowiedz Link Zgłoś