evita33 21.11.06, 18:24 czy któraś z Was tam chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plepla Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 08:41 moje dzieci też. Krótko do dr Białynickiej, przez dłuższy czas do dr Węgrzyk, a teraz od 3 lat do dr Zagórskiej ... Taka niewierna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 09:30 My też do Zagórskiej i jesteśmy zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
yvonka2 Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 30.11.06, 17:22 eh wspomnienia! dr. Białynicka lekarz mojego dzieciństwa, to samo dr. Tosik przebadane na własnej skórze, poleciłabym Odpowiedz Link Zgłoś
andyca1 Re: chodzimy do Wiśniewskiej -> polecam n/t 23.11.06, 12:08 Widocznie nigdy nie miałaś poważnego problemu :-(. Pani dr Wiśniewska jest bardzo przeciętna. Stosuje swoje dziwne metody w stylu syropki malinowe itp a efekt jest naprawdę mizerny co skutkuje tylko chwilową poprawą. Gdy mój synek chorował przez 4 miesiące bez stresu zmieniała tylko kolejne antybiotyki nie zastanawiając się co może być tego przyczyną. Lekarka bez wyobraźni. Za to bardzo humorzasta i czasem nieprzyjemna w kontakcie! Osobiście nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 21:35 My do Węgrzyk - jedyny minus, ze straszne do niej kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj40 pytania 22.11.06, 22:46 ja naleze do p. Tosik przy ul. Burzynskiego ale niestety przenosi sie na Kilinskiego i nie za bardzo mi to po drodze. Ktora w zwiazku z powyższym wybrać doktor ( dzieciaki 3 i 7 lat) Czy sa zapisy na okresloną godzinę?/ Czysą specjalisci np. alergolog, laryngolog itp w tej przychodni czy w razie potrzeby dostajecie skierowanie do innej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: pytania 23.11.06, 10:07 A więc tak zapisy są na godzinę i odbywa się to w miarę sprawnie. Alergologa nie ma ale ja bez problemu dostawałam skierowania do poradni alergologicznej na żabiance. Tak samo z innymi skierowaniami nigdy problemu nie miałam. Co do wyboru lekarza to nie jest tak kolorowo, ponieważ z tego co wiem to dr Węgrzyk i Zagórska maja kąplet pacjentów i jak się do nich chce to trzeba czekać, ale może akurat są wolne miejsca. Wiadomo że kazdy chwali swojego lekarza moja np dr Zagórska jest dodatkowo specjalistą chorób płóc, no i jej główna zaleta leczy bez antybiotyków na wrazie czego, zawsze na przeziębienie, grype czy angine tak dopasowuje leki że przechodzi bez nadniernego wyniszczania organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś