Dodaj do ulubionych

Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej

21.11.06, 18:24
czy któraś z Was tam chodzi??
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Tak 21.11.06, 18:34
      Ja chodze tzn moje dziecko.
      • kasia161069 Re: Tak 21.11.06, 21:42
        my tez
    • plepla Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 08:41
      moje dzieci też. Krótko do dr Białynickiej, przez dłuższy czas do dr Węgrzyk, a teraz od 3 lat do dr Zagórskiej ... Taka niewierna jestem ;)
      • jagodasoft2 Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 09:30
        My też do Zagórskiej i jesteśmy zadowolone.
      • yvonka2 Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 30.11.06, 17:22
        eh wspomnienia! dr. Białynicka lekarz mojego dzieciństwa, to samo dr. Tosik
        przebadane na własnej skórze, poleciłabym
    • molowiak chodzimy do Wiśniewskiej -> polecam n/t 22.11.06, 20:48

• andyca1 Re: chodzimy do Wiśniewskiej -> polecam n/t 23.11.06, 12:08
        Widocznie nigdy nie miałaś poważnego problemu :-(. Pani dr Wiśniewska jest
        bardzo przeciętna. Stosuje swoje dziwne metody w stylu syropki malinowe itp a
        efekt jest naprawdę mizerny co skutkuje tylko chwilową poprawą. Gdy mój synek
        chorował przez 4 miesiące bez stresu zmieniała tylko kolejne antybiotyki nie
        zastanawiając się co może być tego przyczyną. Lekarka bez wyobraźni. Za to
        bardzo humorzasta i czasem nieprzyjemna w kontakcie! Osobiście nie polecam!
    • olamad Re: Pediatra przy ul. Kołobrzeskiej 22.11.06, 21:35
      My do Węgrzyk - jedyny minus, ze straszne do niej kolejki...
      • kecaj40 pytania 22.11.06, 22:46
        ja naleze do p. Tosik przy ul. Burzynskiego ale niestety przenosi sie na
        Kilinskiego i nie za bardzo mi to po drodze.
        Ktora w zwiazku z powyższym wybrać doktor ( dzieciaki 3 i 7 lat)
        Czy sa zapisy na okresloną godzinę?/
        Czysą specjalisci np. alergolog, laryngolog itp w tej przychodni czy w razie
        potrzeby dostajecie skierowanie do innej przychodni
        • jagodasoft2 Re: pytania 23.11.06, 10:07
          A więc tak zapisy są na godzinę i odbywa się to w miarę sprawnie. Alergologa
          nie ma ale ja bez problemu dostawałam skierowania do poradni alergologicznej na
          żabiance. Tak samo z innymi skierowaniami nigdy problemu nie miałam. Co do
          wyboru lekarza to nie jest tak kolorowo, ponieważ z tego co wiem to dr Węgrzyk
          i Zagórska maja kąplet pacjentów i jak się do nich chce to trzeba czekać, ale
          może akurat są wolne miejsca. Wiadomo że kazdy chwali swojego lekarza moja np
          dr Zagórska jest dodatkowo specjalistą chorób płóc, no i jej główna zaleta
          leczy bez antybiotyków na wrazie czego, zawsze na przeziębienie, grype czy
          angine tak dopasowuje leki że przechodzi bez nadniernego wyniszczania organizmu.
          • evita33 Re: pytania 23.11.06, 16:36

Bardzo dziękuje za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka