majuniunia 02.02.07, 23:14 poszukuje dobrego reumatologa dopiero sie przeprowadziłam do TrOjmiasta i nie znam nikogo wiem ze jest przychodnia z sopocie mam rzs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilona Re: prosze pomózcie IP: *.pro-internet.pl 03.02.07, 15:49 Tylko w przychodni w Sopocie otrzymasz pomoc na wysokim poziomie i lekarzy z praktyka kliniczną. Zadna inna placówka w wojewódzwtwie chyba nie zapewni leczenia preparatami najnowszej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: prosze pomózcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:30 Dokładnie jak poprzedniczka doradzę przychodnię w Wojewódzkim Szpitalu Reumatologiczy w Sopocie.Alternatywą jest Przychodnia Chorób Tkanki Łącznej w Akademi Medycznej w Gdańsku.Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: prosze pomózcie IP: *.pro-internet.pl 10.02.07, 18:42 Nie polecam AMG.W tej poradni nie uzyskasz pomocy na takim poziomie jak w Sopocie. Nawet nie slyszalam zeby w AMG leczyli rzs. A juz napewno nie dostaniesz lekow najnowszej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mery-1991 Re: prosze pomózcie 10.02.07, 22:52 ja tez leczę się na rzs. jestem przed 18 rokiem życia , więc jeżdżę na Przylesie do Sopotu(ul. 23 marca, szpital dziecięcy im .TiTZ -Kosko)jeżeli jesteś już pełnoletnia to polecam leczenie w przychodni na Grunwaldzkiej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: prosze pomózcie IP: *.chello.pl 06.12.07, 20:29 a mozecie powiedziec do ktorego lekarza najlepiej tam iść???? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaxxx Re: prosze pomózcie 02.01.08, 21:48 WSZYSCY SA NAJLEPSI KTóREGOKOLWIEK WYBIERZESZ BEDZIE DOBRZE!!!POZDRAWIAM PRZY OKAZJI SIEOSTRE TERESKę Z DZIECIECEGO KTóRA SIE TAM PRZENIOSłA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś