Dodaj do ulubionych

poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie??

21.05.07, 23:19
Dr Kapiszke juz znam, bywalam u niej, ale teraz mlodemu sie pogorszylo a ona
ma wolne miejsca na przyszly tydzien dopiero. Potrzebuje kogos na teraz
Obserwuj wątek
    • majora1 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 22.05.07, 12:15
      ja chodzę do dr moszyńskiej na kilińskiego, ale tam chyuba też dość długie
      terimny
    • olamad Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 23.05.07, 16:33
      DrOnasz-Manitius - przyjmuje w Medicoverze w Gdańsku.
      Wiem, że przyjmuje też gdzieś w Gdańsku Głownym.
      Rewelacyjna babka. Odkąd moja Ula jest pod jej opieką, mimo potężnej alergii
      wziewnej i astmy, nie ma prawie wogóle żadnych objawów.
      • kubara1 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 24.05.07, 10:39
        dr Raczkowska, przyjmuje na Aleii Zwycięstwa we wrzeszczu. Jak dla mnei
        sprawdzony fachowiec. Nie wiem gdzie przyjmuje państwowo, rywatnie wizyta to 80
        zł wydatku. Jeśli interesują Cię namiary to napisz na kubara1@wp.pl
        Pozdrawiam
        Basia
        • kalab2 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 25.05.07, 22:17
          Ja niestety dr raczkowskiej nie polecam. Byłam u niej z synkiem jak mial 9
          miesiecy i okropne plamy na ciele - na tle alergicznym wlasnie. owszem dr
          bardzo dokladnei synka zbadala, nawet zrobila testy!!!!! jezeli one wogole moga
          byc miarodajne u tak malego dziecka. Ale: nie zrobila wywiadu na temat alergii
          u rodzicow, mimo ujemnych testow na mleko i jajko stwierdzila ze moze uczulac i
          nei podawac, mnie skrytykowala za to ze jem nabial karmiac piersia no i glownym
          podejrzanym alergenem wg pani dr bylo jablko lub marchewka!!!! ktorych to
          mialam zaprzestac dawac dziecku,a przeciez to podstwawowy skaldnik diety u
          malucha. Bylam zalamana. ponadto pani dr zapisala anam cala wielka mase lekow
          zupelnei neipotrzebnych, np. fenistil, a mojemu dziecku te plamki wogole nei
          swedzilay, widzialam jak zachowuje sie moje dziecko i z pewnoscia plamki nei
          powodowaly swiadu. ponadto moej dziecko miala tzw. refluks niemowlecy, ktorego
          sie nie leczy jesli dziecko nie choruje, a moje nie chorowalo, ale pani dr
          stwierdzila ze trzeba to wyleczyc juz teraz !!!! i dodam ze zapisala lek, o
          ktorym w internecie przeczytlama ze nei ejst bez negatywnego wplywu na
          serduszko!!!!!! a wiec niestety nei posluchalam dr Raczkowskije i moja matczyna
          intuicja kazala mi pojsc do innego lekarza, ktory zupelnie inaczej podszedl do
          sprawy i jak sie okazalo nie marchewka, nie jabluszko, nie nabial w moim
          pokarmie byl winien ale VIGantol - czyli wit. D3, ktory jest produkowany z
          wyciago orzeszkow ziemnych i ktory krzyzowo dziala z kurzem, a ja z mezem na
          kurz jestesmy uczulenie i nasze dziecko pewnei po nas tez . po odtsawieniu tych
          kropelek wszystko wrocilo do normy. nie wybaczylabym tez sobie jakbym dziecku
          podala ten lek na refluks. A dr ktora nam tak pomogla to dr Małaczyńska -
          alergolog, specjalista chorób płuc, pediatra.
    • beaw27 Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 00:29
      A lekarzom takim jak dr Małaczyńska powinno się odbierać prawa do wykonywania
      zawodu.Szkoda słów na tę kobietę, kompletna porażka!
      • kubara1 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 10:42
        Popdpisuję się pod postem beaw27 - Małaczynska spowodowała że moje dziecko
        miało kilkakrotne obturacje oskrzeli bo mi wmawiałam ze nie ma uczulenia na
        nabiał. Wrrrrrrrr
        • beaw27 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 23:56
          Cześć Basia, do tej pory mam dreszcze jak pomyślę o tej wstrętnej babie, pani
          doktor od siedmiu boleści....Każdego będę przestrzegać przed tą kobietą.
          • kubara1 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 25.06.07, 11:54
            Bea:-) Mnie najbardziej wkurzała jej pewnośći siebie i przekonanie nieomylności
            oraz pokazywanie mi, że moje obserwacje dziecfka są głupie i nic nie wnoszą. A
            i tak to ja miałam rację. Niestety zostawiłam u niej kupę kasy
            • beaw27 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 25.06.07, 13:22
              Dokładnie te same odczucia miałam!!! Ja byłam tam na szczęście tylko raz (
              państwowo na ks. RUM )i po wyjściu stamtąd powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ
              !!!!!!!! Szkoda by było każdej złotówki na tę babę!!! Każdego będę przestrzegać
              przed nią!
    • leokadia206 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 25.06.07, 16:56
      czytajac Wasze wypowiedzi dobrze ze zostalam przy Kapiszce. Tylko u niej z
      czasem kiepsko, nawet prywatnie trzeba czekac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka