Gość: dePress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:06 ale mi godziny, 10-15, śmiechu warte, dużo ludzi jednak w soboty pracuje i co? chciałbym oddać krew ale w takich godzinach to mało realne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jcichonj Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: 194.202.236.* 06.07.07, 10:02 To jest urząd publiczny, budżetowy, czego oczekiwać? Ciesz się że nie strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manta Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:33 To skaza mentalnościowa. Chcą, żeby sklonic ludzi do oddania krwi, ale zamiast dostosowac sie do ich mozliwości czasowych narzucaja swoje biurokratyczne wymagania, nieralne i bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:46 Tacy ja wy pewnie nigdy nikomu nie pomogli, jeśli wymagało to choć trochę wysiłku. NIE przychodźcie, nikomu nie przyda się krew pełna jadu. W sobotę mało kto już pracuje, a jak pracuje to ma zazwyczaj wolne w tygodniu - wtedy też można oddać krew. A po drugie każdemu przysługuje dzień wolny w dniu oddawania krwi, USTAWOWO. Ale wy umiecie tylko narzekać zamiast walczyć o swoje prawa, więc pewnie was z marketu nie puszczą. A poza tym, przecież wam się nie chce... Powodzenia na stole operacyjnym po wypadku samochodowym - czego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zostań superbohaterem - oddaj krew 06.07.07, 16:52 Gość portalu: normalny napisał(a): > Tacy ja wy pewnie nigdy nikomu nie pomogli, jeśli wymagało to choć trochę > wysiłku. NIE przychodźcie, nikomu nie przyda się krew pełna jadu. ***************************************** Raczej można powiedzieć, że nikomu z Centrum nie zależy na tej krwi, skoro jej pobieranie traktują, jak pańszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpak Czemu za darmo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:22 nie rozumiem jak można oczekiwać by ktoś tracił czas i ryzykował zdrowie za friko. zapłacić dawcom, to będzie ich więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czemu za darmo?? IP: *.pro-internet.pl 07.07.07, 15:08 Gdybym oddawala krew, bardziej by mi doskwieral brak gwarancji, ze krew nie pojdzie na ratowanie pijaka/narkomana/zboczenca.. Albo brak gwarancji, ze gdy ja będe potrzebować krwi dostanę ją w pierwszej kolejności przed potrzebujacymi co nie oddawali nigdy krwi(a mogli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor100@gazeta.p jade! IP: *.mlyniec.gda.pl 07.07.07, 11:52 a ja zaraz tam jade choć mam pietra bo łatwo omdlewam:-) Odpowiedz Link Zgłoś