Dodaj do ulubionych

Zostań superbohaterem - oddaj krew

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:06
ale mi godziny, 10-15, śmiechu warte,
dużo ludzi jednak w soboty pracuje i co?
chciałbym oddać krew ale w takich godzinach to mało realne
Obserwuj wątek
    • Gość: jcichonj Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: 194.202.236.* 06.07.07, 10:02
      To jest urząd publiczny, budżetowy, czego oczekiwać? Ciesz się że nie strajkują.
    • Gość: Manta Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:33
      To skaza mentalnościowa. Chcą, żeby sklonic ludzi do oddania krwi, ale zamiast
      dostosowac sie do ich mozliwości czasowych narzucaja swoje biurokratyczne
      wymagania, nieralne i bezsensowne.
    • Gość: normalny Re: Zostań superbohaterem - oddaj krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:46
      Tacy ja wy pewnie nigdy nikomu nie pomogli, jeśli wymagało to choć trochę
      wysiłku. NIE przychodźcie, nikomu nie przyda się krew pełna jadu. W sobotę mało
      kto już pracuje, a jak pracuje to ma zazwyczaj wolne w tygodniu - wtedy też
      można oddać krew. A po drugie każdemu przysługuje dzień wolny w dniu oddawania
      krwi, USTAWOWO. Ale wy umiecie tylko narzekać zamiast walczyć o swoje prawa,
      więc pewnie was z marketu nie puszczą. A poza tym, przecież wam się nie chce...
      Powodzenia na stole operacyjnym po wypadku samochodowym - czego nie życzę.
      • maruda.r Re: Zostań superbohaterem - oddaj krew 06.07.07, 16:52
        Gość portalu: normalny napisał(a):

> Tacy ja wy pewnie nigdy nikomu nie pomogli, jeśli wymagało to choć trochę
        > wysiłku. NIE przychodźcie, nikomu nie przyda się krew pełna jadu.

Raczej można powiedzieć, że nikomu z Centrum nie zależy na tej krwi, skoro jej
        pobieranie traktują, jak pańszczyznę.

• Gość: Szpak Czemu za darmo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:22
      nie rozumiem jak można oczekiwać by ktoś tracił czas i ryzykował zdrowie za
      friko. zapłacić dawcom, to będzie ich więcej
      • Gość: a Re: Czemu za darmo?? IP: *.pro-internet.pl 07.07.07, 15:08
        Gdybym oddawala krew, bardziej by mi doskwieral brak gwarancji, ze krew nie
        pojdzie na ratowanie pijaka/narkomana/zboczenca.. Albo brak gwarancji, ze gdy
        ja będe potrzebować krwi dostanę ją w pierwszej kolejności przed potrzebujacymi
        co nie oddawali nigdy krwi(a mogli).
    • Gość: gregor100@gazeta.p jade! IP: *.mlyniec.gda.pl 07.07.07, 11:52
      a ja zaraz tam jade choć mam pietra bo łatwo omdlewam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka