IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:13
W sierpniu wybieram sie do Chorwacji. Na razie nie wiem jeszcze dokładnie
gdzie. Mysle o Korculi. Jesli ktos tam był, to prosiłabym o napisanie czy
warto. I jaka miejscowośc na tej wyspie jest najatrakcyjniejsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: hegemon Re: korcula IP: *.icpnet.pl 11.06.04, 19:26
      korcula super ale:
      1. mała czyli nudno a prom swoje kosztuje
      2. najładniejsza korcula ale dużo ludzi -głębiej są urokliwe miasteczka jak z
      obrazka ale jeśli lubisz zabawę to zapomnij
      • Gość: Kamil Re: korcula IP: *.class144.petrotel.pl 11.06.04, 22:23
        zatrzymaj sie w Orebicu a na Korculi jesteś w 10 minut za 10kun bez samochodu,
        a to wystarczy by to ciekawe zobaczyć.Jak będziesz na Korculi z samochodem,
        to musisz czekać na duży prom by się przeprawić aby zobaczyć Dubrownik,Ston,czy
        klasztor w Orebicu,pobyć na piaszczystej plaży lub ponurkować lub zdobyć górę.
        • Gość: Mare Re: korcula IP: *.kul.lublin.pl 12.06.04, 11:36
          Jak najbardziej polecam wyspę Korczulę. Najpiękniejsze miasteczko Korczula
          zwana małym Dubrownikiem. Urokliwe miejsce Lumbarda. Szczególnie dla małych
          dzieci. Dwie piaskowe plaże.
    • Gość: Aneta Re: korcula IP: *.ryder.krakow.pl 16.06.04, 15:35
      Byłam na wyspie Korcula w miasteczku Vela Luka 3 lata temu, fakt, to miasteczko
      dla ludzi, którzy chcą wypocząć - spokój, hotel oddalony 15 minut łódeczką od
      miasteczka, super wieczorki taneczne, plaża kamienista, nieopodal wyspa
      trędowatych do zwiedzenia i wyspa miłości. Wycieczki promem super, szczególnie
      wyspa Proizd - tego nie możesz ominąć! Ludzie przemili, lody przepyszne, ceny
      jak w Polsce. Polecam również miniaturkę Dubrovnika, czyli miasto Korcula,
      super. Nie trzeba tłuc się cały dzień. Aha, jadąc do Vela Luka przesiada się w
      Splicie - warto temu miastu poświęcić dzień, albo i dwa - super. Pzdr. Aneta
      • Gość: Kamil Re: korcula IP: *.class144.petrotel.pl 16.06.04, 23:42
        coś Aneta pomyliło ci się z cenami.Ceny na Korculi sa 100% wyższe niż w Polsce.
        Ja polecam Peljesac - bliskość Korculi /za 10 kun mogę na niej być co godzinę/,
        no i wieksza możliwość zwiedzeenia Dubrownika,Stonu,piękny widok na Korculę
        z okolic klasztoru w Orebicu itp.
    • Gość: bonim Re: korcula IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 22:33
      ja sie w korculi zakochalam.jedz naprawde warto!i koniecznie zjedz tam lody.sa
      najlepsze!!!!
      • Gość: Kamil Re: korcula IP: *.class145.petrotel.pl 18.06.04, 21:16
        a czy byłaś w innym miejscu w Chorwacji lub na wiejskej zabawie na Krzysztofa,
        lub na grilu w 200 stu letniej wsi położonej głęboko w górach-gdzie świat się
        prawie niezmienił. TO JEST DOPIERO PRAWDZIWA CHORWACJA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka