aska07 11.07.07, 22:43 Poszukuję SPRAWDZONEGO przez was lekarza - chirurga stomatologa. Muszę wyrwać ósemkę i...szukam naprawdę dobrego fachowca - nie rzeźnika :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jairenaija Re: Chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:30 Najlepszy chirurg stomatolog jakiego znam to Jolanta Gipp. Przyjmuje w Permadencie ul. Rajska 6 z tyłu NOT-u tel.0 509 05 24 48 albo 058 301 28 62 w.412. Bardzo emaptyczna i delikatna stomatolog- po moich przygodach z dentami tę Panią polecam z czystym sumieniem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska07 Re: Chirurg stomatolog 17.07.07, 10:00 Dzieki za pomoc, ale nie ma tam wolnego terminu. Moze jeszcze kogos polecicie? Obdzwaniam gabinety, terminy odlegle a ja chodze z bólu po scianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:19 Malicki Piotr Stomatolog Prywatne Centrum Stomatologiczne Gdynia, pl. Kaszubski 8 /405, tel. 058 6617636 Chirurgia Protetyka Implanty Stomatologia dziecięca Stomatologia estetyczna Cyfrowy RTG zębów Profilaktyka Polecam! super specjalista :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa1978 Re: Chirurg stomatolog 18.07.07, 15:05 z calego serca polecam dr Lizak przyjmuje pywatnie ale na ksiazeczke rum w przychodni na Chrobrego w Sopocie, rewelacja, 058-551-32-51 wew. 308 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:03 z całego serca odradzam stomatologów nie prywtnie przyjmujących, tym bardziej jesli chodzi o coś poważnego jak np. chirurgia. Mojemu mężowi taka jedna wyrwała zęba a korzeń zostawiła i kazała dopiero po tym zrobic zdjecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Chirurg stomatolog IP: *.chello.pl 24.07.07, 22:18 dr Agata Wilska z Gdańska. Sama u niej usuwałam 2 m-ce temu. Polecam. Ma stronę internetową www.wilska.pl/ a tam wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Dr Gutowski w Gdyni.Wyrywa kazdą ilość IP: *.chello.pl 28.07.07, 13:03 zębów na raz :))). I kasuje jak za zboże, ale do nikogo innego bym nie poszedł. Zwłaszcza do kobiety wyrywać 8-semkę:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dr Gutowski w Gdyni.Wyrywa kazdą ilość IP: *.chello.pl 30.07.07, 22:22 Mi kiedyś robił zabieg pod narkozą. Na żywca bym mu sie nie dała dotknąć. Jest niedelikatny. Po kilku latach inny dentysta załamał sie nad jego wykonaniem "roboty" w mojej szczęce.... Nie jestem pewna, czy jego bym poleciłą. Choć jego własnei mi polecono jako dobrecgo fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś