Gość: Fela Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.limes.com.pl 09.10.13, 11:52 pani Agata Markowska, ma stronkę internetową, można ją wyszukać w googlu Odpowiedz Link Zgłoś
asiachinka Re: Dobry psycholog Gdańsk 19.10.13, 13:26 Jak jeszcze byłam na studiach to zaczęłam leczenie od tego, że zdecydowałam się pójść do psychiatry, bo czułam niepokój i miałam coraz więcej lęku przed sesją Ta lekarz psychiatra porozmawiała ze mną i zapisała lekarstwa. Jak poszłam drugi raz z tym samym, to powiedziała, że bez psychoterapii, sama farmakologia nie pomoże. Potem chodziłam przez trzy lata do gabinetu www.psychoterapia-gdansk.com do pani Aliny Szabłowskiej, wtedy miała stawkę dla studentów 50 zł. Często pytała mnie co czułam w konkretnej sytuacji, a potem pomagała odzyskać dystans i perspektywę, z której można patrzeć na własne problemy bez wyolbrzymiania ich i zachęcała do traktowania jej jako kogoś z kim można dyskutować o swoich planach. Odpowiedz Link Zgłoś
sumok0066 Re: Dobry psycholog Gdańsk 21.03.16, 11:47 Swego czasu bardzo pomogła mi Pani Dominika Babińska. Dlatego gorąco polecam :) Tutaj znajdziesz namiary gdzie przyjmuje kcp.pl/lekarz/dominika-babinska/psycholog/gdansk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.13, 16:49 Ja jestem bardzo zadowolona ze spotkania z panią psycholog we Wrzeszczu na Klonowej. Kontakt do niej znalazłam na stronie klonowa.com Myślę, że warto z nimi się skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.unknown.vectranet.pl 07.12.13, 15:28 Dobry psycholog przyjmuje w Gdyni. Może wizyta nie jest najtańsza, bo kosztuje 100 zł, ale chyba akurat w tym temacie nie warto oszczędzać www.psychodynamiczny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.centertel.pl 30.12.13, 00:01 To ja polecam p. Agnieszkę - naprawdę cudowny człowiek, konkretna, mądra i jakaś taka fajna po prostu. Ja ją znalazłam tu: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.ip.jarsat.pl 04.01.14, 17:56 Polecam Daniel Demko ; psychoterapia dorosłych i młodzieży 604907547 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaciej Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: 87.204.148.* 24.02.14, 18:20 Ja właśnie zakończyłem psychoterapię i mogę polecić panią Annę Bellwon z Gdańska, tel. 505 152 263. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.static.chello.pl 28.02.14, 10:17 Ja miałam straszny problem po odejściu męża, pomogła mi Pani Joanna Bujko. Znajoma chodziła do niej z synem i też jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.14, 23:40 Polecam panią psycholog z Centrum Medella Twoja Przestrzeń Zdrowia. Pani jest młoda ale już na pierwszy rzut oka widać, że wie co robi. Nie obyło się bez trudnych tematów, ale teraz wiem, że to była dobra droga i aż mi żal, że niedługo będę kończyła psychoterapię. A trafiłam tam z prostej przyczyny. Pierwsza wizyta jest całkiem za darmo i samemu decydujesz czy zostajesz. Wg mnie bardzo uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.am.gdynia.pl 07.05.14, 11:24 Także chodziłem do pani Ani Lemke-Dombrowskiej. Uważam, że jest niesamowicie konkretna i czasami miałem wrażenie, że potrafi czynić cuda:) Każde spotkanie to był dla mnie taki wgląd w siebie, że na prawdę trudno mi to opisać. Z perspektywy czasu wiem, że to wszystko miało sens. Wiem bo widzę ile mi to dało. Potwierdzam, że pierwsza wizyta jest za darmo, nie ma żadnego ciśnienia co do dalszej pracy, ale samemu się chce wracać do p. Ani :) Poza tym ma jeszcze swoją stronę Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.08.15, 22:47 Za darmo pierwsza wizyta... to brzmi uwodząco... jak na psychoterapeutę...? Nie ufałabym, nie wierzę w jej głębszą pracę, bo nie uwodziłaby, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.gumed.edu.pl 09.04.14, 13:04 Widze, że duzo tutaj się wpisów przez lata nazbierało. Polecam www.abintra.eu przyjmuje tam Pani Justyna. Nie wiem jak inni specjaliści ale dzięki jej pomocy wiele zyskałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania po latach prób IP: 213.192.95.* 07.07.14, 08:47 Polecenia dobrych psychologów szukałam na tym forum już ze 3 latat temu, jak zaczynałam terapię. Po drodze spotkałam się 3 osobami - ostatecznie polecam p. Adam Chojnackiego - w zasadzie po prawie roku poradziłam sobie ze wszystkim z czym tam poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frydrychowski Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 11:37 Pani psycholog Iwona Turbiarz -polecam 608-248-939 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia terapia par w Gdansku IP: *.home.otenet.gr 25.09.14, 12:36 Korzystaliśmy z mężem z terapii par u pani Lemke-Dombrowskiej. Byliśmy na 8 spotkaniach i bardzo nam pomogła. Szczerze mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
singhxxzz Re: Dobry psycholog Gdańsk 29.09.14, 10:49 Z ręką na sercu polecam Panią Psycholog Patrycję Feliszek - psychoterapeutagdynia.com/?page_id=19 Pomogła mi w związku. Wiele jej zawdzięczam. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.14, 23:41 Ja korzystałam z usług pani Anny Bielak - mogę ją bardzo polecić. Przyjmuje na NFZ na Wałowej. Kontakt na stronie annabielak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Dobry psycholog Gdańsk 07.12.14, 10:00 Agnieszka Wilkaniec-Herman, ma doskonale opinie i potwierdzam, w pelni zasłużone. Normalna, fajna kobieta, z która można czuc sie bezpiecznie jak z przyjaciolka, sle tez naprawdę dobry i czujny fachowiec. Bardzo, bardzo polecam! Telefonu nie pamietam, ale można go znalezc w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Adam Chojnacki Arche Psychoterapia IP: *.play-internet.pl 18.01.15, 20:55 jA TEŻ Polecam p. Adama Chojnackiego z Arche psychoterapia - Gabinet we Wrzeszczu zajmuje się szerokim zakresem spraw - łączy różne podejścia wiele praktycznych ćwiczeń co wzmacnia efekty, spoecjalista od tematyki traum nadużyć i przemocy jak i szeroko pojętych kryzysów. Pracuję z nim 2 lata, Pomaga też parom, moja znajoma była b zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorenka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 20.01.15, 12:45 Moja mama jak chorowala na raka piersi chodzila na wizyty do pani Justyny Janiszewskiej. Z polecenia onkolog, która ja prowadzila. Mama toche podlamala sie przez chorobę, prakycznie straciła chęć do życia. Na początku nie chciala isc ale z tatem praktycznie ją zmusiliśmy. Powiem Wam,że takie wizyty naprawde moga pomoc. Samopoczucie mamy stopniowo sie poprawialo, im bylo lepsze tym miala wiecej sil do walki oraz lepiej radzila sobie z choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrek witam IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 03.03.15, 16:11 ja polecam Panią Anię psycholog Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrek Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 03.03.15, 16:14 a i na myśl przychodzi mi jeszcze Klinikaterpi.com - psycholog Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.gdansk.vectranet.pl 22.03.15, 19:24 BARDZO POLECAM centrum rozwoju kropkakreska www.kropkakreska.pl mi bardzo pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kronowa Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.gdansk.vectranet.pl 08.04.15, 23:30 Dr Katarzyna Lewandowska, rewelacyjna, doświadczona, profesjonalna. Ma świetne podejście i jest taka akaś... nie wiem, jak to określić, dyskretna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 17.06.15, 21:22 Szczerze polecam Panią Sylwię Hofman - Bałdygę. Bardzo pomogła mi w sprawach rodzinnych i w problemie niepłodności. Jeśli to prawda, że czasem nie można zajść w ciążę przez blokadę psychiczną, to ta Pani pomogła mi ją usunąć, a najlepszym dowodem na to jest, fakt, że od razu po zakończeniu terapii zaszłam w ciążę :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazka290 Re: Dobry psycholog Gdańsk 12.07.15, 11:39 Polecam Panią Małgosię. Ma swój gabinet w przychodni na GRABÓWKU z Gdańska bd dojazd obwodnicą (zaraz przy Estakadzie) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.piaseczno.robbo.pl 12.04.15, 09:16 W Gdyni praktykuje Iza Patura, psychoterapeuta, pedagog. Prowadzi pracownie Arcanus dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdalenaF Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.lublin.mm.pl 22.07.15, 10:47 Na starówce w Gdańsku przyjmuje p. Joanna Grużewska. To psycholog psychoterapeuta. Osobiście polecam. Kontakt dostałam też z polecenia ale można znaleźc w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.22, 21:55 Też polecam Panią Asię, przyjmuje we Wrzeszczu www.terapeuci-gdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.15, 21:41 Polecam psycholog Joanna Kapitańska - można się z nią skontaktować tutaj: psychologwgdansku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziadw Re: Dobry psycholog Gdańsk 26.09.15, 22:22 Adam Chojnacki supe podejście i ćw praktyczne www.arche.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.limes.com.pl 27.09.15, 12:47 Polecam panią Monikę. psychoterapeuta-gdansk.eu/ Świetny psycholog, psychoterapeuta.Na pewno Pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelekelek Re: Dobry psycholog Gdańsk 11.07.16, 05:01 ja polecam dr Sowińskiego z Rumii. Jestem jego pacjentem od około roku i tylko dzięki niemu jeszcze jakoś się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
lupka78 Re: Dobry psycholog Gdańsk 12.05.16, 23:11 Potwierdzam, super lekarz. U dr Piotra Sowińskiego byłam już kilka razy i jestem pod ogromnym wrażeniem jego fachowości i podejścia do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmeliaGdyniaa Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.net95-158-74.revers.nsm.pl 13.05.16, 22:49 Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietakaostra Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.toya.net.pl 05.06.16, 00:52 dr Piotr Sowiński, przyjmuje też w Rumii. Miły, sympatyczny i bardzo kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michail Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.toya.net.pl 05.06.16, 01:18 dr piotr sowiński, bardzo dobry lekarz i super człowiek, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka11111 Re: Dobry psycholog Gdańsk 28.06.16, 14:13 Dzięki za ten wątek! Znalazłam terapeutkę i z czystym sumieniem polecam dalej! Pani Joanna Grużewska to świetny specjalista. psychoterapeuta-gdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.16, 17:32 ADAM CHOJNACKI Arche psychoterapia gdansk wrzeszcz i mops sopot cieply profesjonalny empatyczny konkretny b indywidualne podejscie i procz rozmowy wiele cw przestrzennych. Zmienil mnie ale i uratowal zycie.glowie w nurcie psychlogii procesu pracuje.soecjalista od przemocy i traum inaduzyc Odpowiedz Link Zgłoś