Dodaj do ulubionych

Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądzis...

• Gość: O.l.g. Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:33
      Osobiscie lubie obie Chylinskie i uwazam ze to super ze nowa płyta jest szukaniem czegoś nowego. Jest juz dojrzala wokalistka i nie wiem skad bierze sie u was opinia ze szukanie w nowych stylach muzyki jest czyms zlym. podobnie jak "ja" pomyslalm tu tez o Hey, i metamorfozach kasi nosowskiej, które ciagle sa genialne. Dlaczego muzycy mają tkwić w jednym stylu muzyki? Chylinska kobieta i mamuśka pokazuje cos nowego, ktorym oczywiscie nie wszystkim moze sie spodobac. Ni zgadam się, ze znudzil jej się mocny rockowy styl! po prostu jest to jej kolejna odsłona. Ja z niecierpliwościa i ciekawoscia czekam na krązek!! Aha i co do teledysku... Aga wyglada pieknie(!)smile, ale niestety teledysk jest beznadziejnytongue_out
    • Gość: O.l.g. Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:36
      Przepraszam za błędy!tongue_out poprawka: Osobiscie lubie obie Chylinskie i uwazam ze to super ze nowa płyta jest szukaniem czegoś nowego. Jest juz dojrzala wokalistka i nie wiem skad bierze sie u was opinia ze probowanie w nowych stylach muzyki jest czyms zlym. Podobnie jak gość"ja" pomyslalam tu tez o Hey, i metamorfozach Kasi Nosowskiej, które ciagle sa genialne. Dlaczego muzycy mają tkwić w jednym stylu muzyki? Chylinska, teraz, jako prawdziwa kobieta i mamuśka, pokazuje cos nowego, co oczywiscie nie wszystkim musi sie spodobac. Nie zgadam się, ze znudzil jej się mocny rockowy styl! Po prostu jest to jej kolejna odsłona. Ja z niecierpliwościa i ciekawoscia czekam na krązek!! Aha i co do teledysku... Aga wyglada pieknie(!)smile, ale niestety teledysk jest beznadziejnytongue_out
    • Gość: reksioo____08 Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.zone7.bethere.co.uk 18.10.09, 21:10
      ...."czekasz na płyte tej cipy tyle lat a ona se w h...a lecii"...[A.Chylinska] https://www.youtube.com/watch?v=Y0Vqgvr1B5Q
    • Gość: gOŚĆ Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.zamek.net.pl 19.10.09, 09:55
      NIE CHODZI O PRZEKONYWANIE, TU CHODZI O POKAZANIE CZEGOŚ INNEGO, ODWAŻNY KROK W STRONE INNEGO BRZMIENIA JAK DLA MNIE BARDZO NA PLUSsmile
    • Gość: Ewka Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.ds.pg.gda.pl 19.10.09, 12:54
      piosenka sama w sobie jest zajebista, ale gdy pomyśli się o wcześniejszych dokonaniach Chylińskiej, to jest mało wiarygodna w tym odmienionym stylu
    • Gość: Andzia Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.ludowa.netcominternet.pl 19.10.09, 15:18
      Moim zdaniem ten kawałek jest średni, ale okładka super. A co do tego, że zmienia styl to b.dobrze, niech robi to co czuje. Nie można robić czegoś wbrew sobie! Jest szczera, niezależna i robi to co myśli, za tą ją cenie.
    • Gość: Deny Re: Agnieszka Chylińska - Modern Rocking: co sądz IP: *.orneta.arkusnet.pl 22.10.09, 23:33
      ONA popełniła harakiri wydając tą płytę.
      Jedynie jej singiel promujący płytę da się jakoś słuchać... szkoda mi tego co zrobiła.
      chciała zmian, dostała tego. Czy jej to an dobre wyszło ? Słyszymy wszyscy. Makabra ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka