porcupine 31.01.04, 10:34 nie wiem, czy ktoś już o to pytał, ale jak tam się udały koncerty i spotkania z Anathemą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porcupine Re: SUPER!!! 31.01.04, 12:14 eeee, ja chcę opinii kogoś, kto nadal ich ceni. a tak na marginesie, wsłuchałeś się dokładnie w ich ostatnią płytę. ja nie znoszę A Fine Day To Exit, nie mogę jej słuchać i żałuję pieniędzy na nią wydanych. Może ostatnia płyta nie jest rewelacyjna, ale się podnieśli- płyta jest naprawdę piękna. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra w krakowie... 01.02.04, 12:20 w sumie byloby lepiej gdyby sie nie przeciganelo- mieli wejsc o 20.30 a zaczeli o 22. bo amplifier chyba myslal ze jest gwiazda i sobie gral i gral i gral a ludzi cholera brala. i na anathemie dawalo sie odczuc zmeczenie ale trza przyznac ze naprawde ladnie grali. moze repertuar powinien byc troche inny ale to juz ich sprawa. przeciez zagrali judgement^^ .i byly ladne swiatelka^^. a tak powaznie to koncert calkiem calkiem Odpowiedz Link Zgłoś