Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 01:23 Czy zna ktoś może akordy do "Mówiłam żartem" Agnieszki Osieckiej? Nie mogę nigdzie znaleźć, a są mi potrzebne, więc bardzo proszę o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wah niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:30 nawet Agnieszka ich nie miala, choc byly takie podejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah ale... IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:34 czasami zapozyczala akordy z tego utworu www.youtube.com/watch?v=AAPMUSCFVhg&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:16 Jak to nie istnieją? xD Do każdej piosenki można dobrać akordy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 27.01.10, 13:40 a ty w ogole to spiewasz otwarta przepona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:30 A, przepraszam, co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 30.01.10, 10:27 no wtedy moglabys wyartykulowac sobie te akordy intuicyjnie stunami glosowymi na podstawie melodii, mongolscy wykonawcy stosuja ta technike jak drumla peknie albo zeby wypadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:30 Niestety nie jestem ani mongolskim wykonawcą, ani na tak zaawansowanym poziomie. A zęby mam całe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzodajnik osiecka/nosowska IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 10:37 a co w ogole myslicie o plycie Osiecka/Nosowska? jak sie wam slucha nowych aranzacji tych cudownych numerow ? www1.plus.pl/muzodajnia/main/album.action?artistId=&albumId=11068&t=Nosowska%252FOsiecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:31 Naprawdę nikt nie wie, jak to można zagrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 21:43 a poderwij mnie, to ci pomogę musiałbym ściągnąć moją gitarkę z drugiego krańca Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:31 Hmm... ciekawa propozycja . Ale już poradziłam sobie inaczej - mam do tego podkład. Odpowiedz Link Zgłoś