Dodaj do ulubionych

"Mówiłam żartem" Osiecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 01:23
Czy zna ktoś może akordy do "Mówiłam żartem" Agnieszki Osieckiej?
Nie mogę nigdzie znaleźć, a są mi potrzebne, więc bardzo proszę o pomoc smile.
Obserwuj wątek
    • Gość: wah niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:30
      nawet Agnieszka ich nie miala, choc byly takie podejrzenia
      • Gość: wah ale... IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:34
        czasami zapozyczala akordy z tego utworu
        www.youtube.com/watch?v=AAPMUSCFVhg&feature=fvst
      • Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:16
        Jak to nie istnieją? xD Do każdej piosenki można dobrać akordy wink.
        • Gość: wah Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 27.01.10, 13:40
          a ty w ogole to spiewasz otwarta przepona?
          • Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:30
            A, przepraszam, co to ma do rzeczy? wink
            • Gość: wah Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.chello.pl 30.01.10, 10:27
              no wtedy moglabys wyartykulowac sobie te akordy intuicyjnie stunami glosowymi na
              podstawie melodii, mongolscy wykonawcy stosuja ta technike jak drumla peknie
              albo zeby wypadna
              • Gość: Aga Re: niestety ale one nie istnieja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:30
                Niestety nie jestem ani mongolskim wykonawcą, ani na tak zaawansowanym poziomie.
                A zęby mam całe.
    • Gość: muzodajnik osiecka/nosowska IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 10:37
      a co w ogole myslicie o plycie Osiecka/Nosowska? jak sie wam slucha nowych
      aranzacji tych cudownych numerow ?
      www1.plus.pl/muzodajnia/main/album.action?artistId=&albumId=11068&t=Nosowska%252FOsiecka
    • Gość: Aga Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:31
      Naprawdę nikt nie wie, jak to można zagrać?
      • Gość: wah Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 21:43
        a poderwij mnie, to ci pomogę
        musiałbym ściągnąć moją gitarkę z drugiego krańca Polski
        • Gość: Aga Re: "Mówiłam żartem" Osiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:31
          Hmm... ciekawa propozycja wink.
          Ale już poradziłam sobie inaczej - mam do tego podkład.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka