mateo31 16.03.04, 09:48 Przyznam się,że sam zastanawiam się nad kupnem tej płyty i chyba to zrobię. Dlaczego? Bo "tego chciałam" to jeden z lepszych polskich popowych kawałków jakie ostatnio słyszałem. Trzymam kciuki za tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z zagranicy Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 193.54.67.* 16.03.04, 10:50 bardzo ladna okladka, wpadajace w uche tytuly, zawartosci jeszcze nie znam, ale z ciekawoscia ja odkryje przy najblizszej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisek Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 195.94.213.* 16.03.04, 11:38 a ja po przesłuchaniu trochę się rozczarowałem.........wszystko na jedno kopyto, no i chyba właśnie jest to płyta na samotne wieczory spędzane w domu, bo prawie się przy słuchaniu niej zasypia ale są gusta i guściki.. no i może po kilku przesłuchaniach wpadnie mi bardziej w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Płyta Ani Dąbrowskiej IP: *.lublin.mm.pl 16.03.04, 13:26 ta płyta ma bardzo dobry aranż, instrumentalnie broni się znakomicie, w warstwie tekstowej podobnie. bezsprzecznie ania ma jeden z lepszych wokali wsród kobiet przypominający barwę grażyny łobaszewskiej. trudno tę płytę zaklasyfikować do popu. ania świetnie porusza sie w stylistyce jazzu, soulu, funky i współczesnych brzmień elektronicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fani domu Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 20:56 ...maybe tomorrow...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo bardzo fajna plyta IP: 213.77.91.* 16.03.04, 14:31 a myslalem ze na naszym rynku pop juz nic nie moze sie wydarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loq Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 62.233.222.* 16.03.04, 20:15 ..."Dziękujemy wszystkim, którzy pracują z nami przy tym PROJEKCIE"... mówiąc to Beata Wrona gestykulowała tak jak ją nauczyli na kursie komunikacji niewerbalnej i myślała o "targecie tego projektu" a płyta i tak jest świetna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Bardzo ciepla plyta IP: *.acn.waw.pl 16.03.04, 23:33 Polecam zdecydowanie. Bardzo mi przypadl do gustu utwor Charlie,Charlie. Zdaje mi sie, ze to cover ale po polsku i w wykonaniu Ani brzmi bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeremyToken Re: Bardzo ciepla plyta..uwaga parzy!!! ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 02:13 PŁyty nie słyszałem,jedynie widziałem teledysk i show na żywo z jedną piosenka. I mam jedną poważna uwagę-dziewczyno-jezeli to czytasz-nie rób takich głupich min,naprawde wychodzi to bardzo brzydko Poruszasz się też jakos dziwnie.... może lepiej stac w miejscu jak Nosowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: Bardzo ciepla plyta..uwaga parzy!!! ;) IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 17.03.04, 11:15 Dziwnie sie porusza ??? Ona jest jak bogini a ty chyba jestes nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bardzo ciepla plyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 10:27 rowniez jestem urzeczona tym utworem, niesamowity w wykonaniu ani i bardzo prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpav ZPAV KRADNIE NIE TYLKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 02:11 Spav okrada nie tylko nas, konsumentów, ale i artystów. Ogólnie (przez zamysł systemu) oraz praktycznie, szczegółowo (robiąc przekręty z hologramami). ZPAV = złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Ania Dabrowska ...(zbieznosc nazwisk przypadkowa) IP: 217.153.29.* 17.03.04, 11:16 to imie i nazwisko wciaz mnie elektryzuje...oto pytanie godne Hamleta powiedziec jej czy przemilczec sprawe dla kogo bedzie lepszy wariant drugi czy pierwszy... pozdrawiam ludzi wolnej woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi 8 marca? chyba 2005 ;) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 17.03.04, 16:52 Bardzo dobra płyta - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.kwidzyn.pl 18.03.04, 10:19 mam 15 lat kiedy pierwszy raz usłyszałam piosenkę tego chciałam to się w niej zakochałam. teledysk też jest ok, nawet bardziej niż ok. pozdrowionka dla fanów Ani Dąbrowskiej. narazie nie mam kasy ale jak ją dostanę to pobiegną do sklepu żeby kupić płytkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starfruit Dobre IP: 217.153.22.* 18.03.04, 12:34 Płyty jeszcze nie słychałam, ale "Tego chciałam" wyróżnia się bardzo na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Cezary Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 19.03.04, 01:12 plytka naprawde spoko, sciagnalem na probe z internetu ale widze ze chyba bedzie trzeba isc do sklepu podoba mi sie kawalek zima'81, tego chcialam tez jest niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Zawiodłem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 06:58 Liczyłęm że ta dziewczyna zrobi coś ciekawego, a tu... chamski popik, wychwalane "czego chcialam" bardzo slabe...jak nasz rynek fonograficzny, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.03.04, 21:22 Rany boskie. To już nieco mniejsze gówno tylko dobrze zmikosowane można wylansować jak się wyłoży kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindy ala barbi Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.kosson.com 15.06.04, 22:39 " tego chciałam"- kocham tę piosenke całym swoim sercem. przy tej piosence zawsze będe wspominać roztanie z moją jedyna miłościa życia...... zastanawiałam sie nad kupnem tej płyty i stwirdziłam że tak naprawde ni na tym nie strce..... kocham piosenke " tego chciałam"... i nazawsze zostanie w moim serduszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:24 Dl mnie Ania jest świetna, jej piosenki piękne, ciekawe, nastrojowe, płytę słucham na okrągło i mi sie nie nudzi wcale.Aniu dziękuję za taką muzykę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś