Dodaj do ulubionych

Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Polsce

16.03.04, 09:48
Przyznam się,że sam zastanawiam się nad kupnem tej płyty i chyba to zrobię.
Dlaczego? Bo "tego chciałam" to jeden z lepszych polskich popowych kawałków
jakie ostatnio słyszałem.
Trzymam kciuki za tą panią.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z zagranicy Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 193.54.67.* 16.03.04, 10:50
      bardzo ladna okladka, wpadajace w uche tytuly, zawartosci jeszcze nie znam, ale
      z ciekawoscia ja odkryje przy najblizszej okazji!
      • Gość: krisek Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 195.94.213.* 16.03.04, 11:38
        a ja po przesłuchaniu trochę się rozczarowałem.........wszystko na jedno
        kopyto, no i chyba właśnie jest to płyta na samotne wieczory spędzane w domu,
        bo prawie się przy słuchaniu niej zasypia winkale są gusta i guściki.. no i może
        po kilku przesłuchaniach wpadnie mi bardziej w ucho smile
        • Gość: m Re: Płyta Ani Dąbrowskiej IP: *.lublin.mm.pl 16.03.04, 13:26
          ta płyta ma bardzo dobry aranż, instrumentalnie broni się znakomicie, w
          warstwie tekstowej podobnie. bezsprzecznie ania ma jeden z lepszych wokali
          wsród kobiet przypominający barwę grażyny łobaszewskiej. trudno tę płytę
          zaklasyfikować do popu. ania świetnie porusza sie w stylistyce jazzu, soulu,
          funky i współczesnych brzmień elektronicznych.
        • Gość: fani domu Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 20:56
          ...maybe tomorrow...?
    • Gość: pablo bardzo fajna plyta IP: 213.77.91.* 16.03.04, 14:31
      a myslalem ze na naszym rynku pop juz nic nie moze sie wydarzyc
    • Gość: loq Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 62.233.222.* 16.03.04, 20:15
      ..."Dziękujemy wszystkim, którzy pracują z nami przy tym PROJEKCIE"... mówiąc
      to Beata Wrona gestykulowała tak jak ją nauczyli na kursie komunikacji
      niewerbalnej i myślała o "targecie tego projektu"

a płyta i tak jest świetna...
    • Gość: ness Bardzo ciepla plyta IP: *.acn.waw.pl 16.03.04, 23:33
      Polecam zdecydowanie. Bardzo mi przypadl do gustu utwor Charlie,Charlie. Zdaje
      mi sie, ze to cover ale po polsku i w wykonaniu Ani brzmi bardzo ciekawie.
      • Gość: JeremyToken Re: Bardzo ciepla plyta..uwaga parzy!!! ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.04, 02:13
        PŁyty nie słyszałem,jedynie widziałem teledysk i show na żywo z jedną piosenka. I mam jedną poważna uwagę-dziewczyno-jezeli to czytasz-nie rób takich głupich min,naprawde wychodzi to bardzo brzydko sad Poruszasz się też jakos dziwnie.... może lepiej stac w miejscu jak Nosowska? wink
        • Gość: zulugula Re: Bardzo ciepla plyta..uwaga parzy!!! ;) IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 17.03.04, 11:15
          Dziwnie sie porusza ??? Ona jest jak bogini a ty chyba jestes nienormalny.
      • Gość: Kasia Re: Bardzo ciepla plyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 10:27
        rowniez jestem urzeczona tym utworem, niesamowity w wykonaniu ani i bardzo
        prawdziwy
    • Gość: zpav ZPAV KRADNIE NIE TYLKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 02:11
      Spav okrada nie tylko nas, konsumentów, ale i artystów. Ogólnie (przez zamysł
      systemu) oraz praktycznie, szczegółowo (robiąc przekręty z hologramami). ZPAV =
      złodzieje.
    • Gość: jaco Ania Dabrowska ...(zbieznosc nazwisk przypadkowa) IP: 217.153.29.* 17.03.04, 11:16
      to imie i nazwisko wciaz mnie elektryzuje...oto pytanie godne Hamleta
      powiedziec jej czy przemilczec sprawe
      dla kogo bedzie lepszy wariant drugi czy pierwszy...
      pozdrawiam ludzi wolnej woli wink
    • Gość: Mi 8 marca? chyba 2005 ;) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:25
    • Gość: jaaa Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 17.03.04, 16:52
      Bardzo dobra płyta - polecam!
    • Gość: Paulina Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.kwidzyn.pl 18.03.04, 10:19
      mam 15 lat kiedy pierwszy raz usłyszałam piosenkę tego chciałam to się w niej
      zakochałam. teledysk też jest ok, nawet bardziej niż ok. pozdrowionka dla fanów
      Ani Dąbrowskiej. narazie nie mam kasy ale jak ją dostanę to pobiegną do sklepu
      żeby kupić płytkę
    • Gość: starfruit Dobre IP: 217.153.22.* 18.03.04, 12:34
      Płyty jeszcze nie słychałam, ale "Tego chciałam" wyróżnia się bardzo na plus
    • Gość: Pan Cezary Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 19.03.04, 01:12
      plytka naprawde spoko, sciagnalem na probe z internetu ale widze ze chyba
      bedzie trzeba isc do sklepusmile podoba mi sie kawalek zima'81, tego chcialam tez
      jest niezle.
    • Gość: Rastaman Zawiodłem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 06:58
      Liczyłęm że ta dziewczyna zrobi coś ciekawego, a tu... chamski popik,
      wychwalane "czego chcialam" bardzo slabe...jak nasz rynek fonograficzny,
      niestety...
    • Gość: koliber Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.03.04, 21:22
      Rany boskie.
      To już nieco mniejsze gówno tylko dobrze zmikosowane można wylansować jak się
      wyłoży kasę.
    • Gość: sindy ala barbi Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.kosson.com 15.06.04, 22:39
      " tego chciałam"- kocham tę piosenke całym swoim sercem.
      przy tej piosence zawsze będe wspominać roztanie z moją jedyna miłościa
      życia...... zastanawiałam sie nad kupnem tej płyty i stwirdziłam że tak
      naprawde ni na tym nie strce..... kocham piosenke " tego chciałam"... i
      nazawsze zostanie w moim serduszku...
      • Gość: anette Re: Płyta Ani Dąbrowskiej najpopularniejsza w Pol IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:24
        Dl mnie Ania jest świetna, jej piosenki piękne, ciekawe, nastrojowe, płytę
        słucham na okrągło i mi sie nie nudzi wcale.Aniu dziękuję za taką
        muzykę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka