nancyboy 26.03.04, 10:09 Jestem pod wrazeniem tej plyty. Proste srodki, znakomite pomysly. Wlasciwie nie ma slabych piosenek a jest sporo znakomitych. W zasadzie to wszystko co chcialem napisac - jesli macie gdzies okazje, to posluchajcie tej plyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Belle and Sebastian "Dear catastrophy waitres 26.03.04, 13:31 Bodajże mój nr 5 na ubiegłorocznej liście płyt. Chyba mój ulubiony album B&S z jedną z dwóch ulubionych moich ich piosenek, "I'm a Cuckoo". Szkoda że trochę kiepską siłą przebicia dysponuje ten zespół, bo przebojowego potencjału im zdecydowanie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Belle and Sebastian "Dear catastrophy waitres 26.03.04, 14:09 ilhan napisał: > Bodajże mój nr 5 na ubiegłorocznej liście płyt. Chyba mój ulubiony album B&S z > jedną z dwóch ulubionych moich ich piosenek, "I'm a Cuckoo". > Szkoda że trochę kiepską siłą przebicia dysponuje ten zespół, bo przebojowego p > otencjału im zdecydowanie nie brakuje. > oto powiedzial ihan. Odpowiedz Link Zgłoś