Dodaj do ulubionych

KAJA PASCHALSKA - wyboistosci

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.08.01, 21:48
Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz
ma naprawde fajne cycuszki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bubuncol Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 15.08.01, 16:06
      Hehehe, poczekaj jeszcze jakieś 3 lata i może pójdzie wślady Cześki, Marylki i
      tych dwóch pipek z BB.
      • Gość: Grabski Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.08.01, 15:22
        Gość portalu: Bubuncol napisał(a):

> Hehehe, poczekaj jeszcze jakieś 3 lata i może pójdzie wślady Cześki, Marylki i
        > tych dwóch pipek z BB.

Taa kto wie? smile
        Czeska jest niezla,to fakt.

• Gość: fnoll Grabski & Bubuncol - wiocha IP: *.ds.uj.edu.pl 02.09.01, 14:57
          kto wpierdala opakowania wnet dostanie niestrawnosci,
          a panna Kaja ma piekna osobowosc i cudowny glos!
          albo na odwrot...
          • Gość: gacjan Re: Grabski & Bubuncol - wiocha IP: 192.127.210.* 03.09.01, 12:54
            Gość portalu: fnoll napisał(a):

> kto wpierdala opakowania wnet dostanie niestrawnosci,
            > a panna Kaja ma piekna osobowosc i cudowny glos!
            > albo na odwrot...

nie wiem czy to ironia, czy nie, ale Kaja Paschalska ma równie beznadziejny głos
            jak i osobowość
            • Gość: grek Re: Grabski & Bubuncol - wiocha IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.09.01, 00:49
              To musiala byc jednak ironia ...
              pozdr.grek.
    • Gość: z Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 02.09.01, 15:28
      Gość portalu: Grabski napisał(a):

> Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz
      > ma naprawde fajne cycuszki!

ma 15 lat
    • Gość: Ejo Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.pkobp.pl 06.09.01, 08:06
      Gość portalu: Grabski napisał(a):

> Niewiem ,ile ona ma lat,ale strasznie urosly jej ostatnio piersi,i teraz
      > ma naprawde fajne cycuszki!

Ta gówniara powinna się zabrać do nauki a nie rżnąć jekiejś tam gwiazdy !!
    • Gość: misiek Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 20:12
      tak, ale nie wiem czym się tu podniecać, bo morda jak niewypał
    • Gość: Malin Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:25
      Zdolna dziewczyna, ale niech se zmieni menagera bo robi z niej takie
      wiesniactwo.
      Malin
      • Gość: wiedźma Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.chello.pl 08.10.01, 17:56
        jeszcze troche i noworodki zaczną robic kariere, no ale zaraz, jaką kariere?
        czy znalazl sie w ogole ktos, kto kupil jej plyte?
        • dummy Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 11.12.01, 09:47
          Przeciez to pasztet !!! Same cycki to nie wszystko. Juz nie wspominam o
          jej "tworczosci"...
          • Gość: ZX Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 213.76.149.* 20.12.01, 15:14
            > Przeciez to pasztet !!! Same cycki to nie wszystko.

Dokładnie - jest przecież jeszcze "futerko"!
    • Gość: Pan Jan Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.12.01, 14:49
      Panie Grabski - z ust mi to pan wyjąłeś! Ja tez tak uważam, nawet gdzies tu
      zamieściłem swój post ana temat jej cycorków! Wiwat!
      • Gość: KARIGAN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:09
        JA NAPRAWDĘ NIE WIEM CZYM LUDZIE SIĘ ZACHWYCAJĄ SŁUCHAJĄC JEJ MIAUCZENIA?!!
        NAPRAWDE ,JEZELI JEST KTOS KTO JA LUBI ALBO CHOCIAZ TOLERUJE TO BARDZO PROSZE
        MI TO WYTLUMACZYC !!!!!! A CO DO "CYCKoW" TO PANOWIE NIE ŁUDŹCIE SIE
        DUŻY "ASORTYMENT" TO TYLKO KWESTIA DOBREGO OPAKOWANIAsmile))!!!!!!
        • Gość: REKIN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: 10.10.10.* 27.12.01, 20:14
          Przecież ona ma mordę jak poradziecki niewypał albo jakiś zgniły ziemniak.
          A co do jej muzyki to dla mnie jest ona bardfzo agresywna bo jak jej słucham to
          odrazu się wkurwiam i robię się agresywnysmile
    • Gość: fokuska Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.kim.pl 28.12.01, 09:39
      Nie rozumiem wogole jak mozna poruszac temat pachalskiej na forum...ona jest
      beznadziejna ,strętna,ochydna, spiewa taką tandete ze szok...ludzie jedna
      rada..posłuchajcie PAKTOFONIKI zamiast tracić czas na pisanie o cyckach tj
      krowysmile
      • Gość: KARIGAN Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 15:03
        ZGADZAM SIE CO DO TRACENIA CZASU NA CYCKI KAJI PASCHALSKIEJ!!!!! DAJCIE JUZ
        SPOKÓJ, NIECH GÓWNIara ZASMAKUJE TROCHĘ POPULARNOŚCI KTÓRĄ DAJĄ JEJ ŚLINIĄCE
        SIE 9 LATKI!!!A POTEM JAK JEJ SIE W GŁOWIE NIE PRZEWRÓCI TO SPADNIE NA ZIEMIĘ I
        BĘDZIE ŻYĆ JAK KAŻDY Z NAS, NA TEJ PEŁNEJ GÓWNA PLANECIE, A PO PASCHALSKIEJ
        PRZYJDZIE INNA KLAUDIA, KINGA ,CZY ROKSANA I HISTORIA SIE POWTÓRZY!!! NIE MA CO
        SIE NAD TYM ZASTANAWIAC,,,,,
        • p!aksamitna Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 03.01.02, 08:33
          Gość portalu: KARIGAN napisał(a):

> ZGADZAM SIE CO DO TRACENIA CZASU NA CYCKI KAJI PASCHALSKIEJ!!!!! DAJCIE JUZ
          > SPOKÓJ, NIECH GÓWNIara ZASMAKUJE TROCHĘ POPULARNOŚCI KTÓRĄ DAJĄ JEJ ŚLINIĄCE
          > SIE 9 LATKI!!!A POTEM JAK JEJ SIE W GŁOWIE NIE PRZEWRÓCI TO SPADNIE NA ZIEMIĘ I
          >
          > BĘDZIE ŻYĆ JAK KAŻDY Z NAS, NA TEJ PEŁNEJ GÓWNA PLANECIE, A PO PASCHALSKIEJ
          > PRZYJDZIE INNA KLAUDIA, KINGA ,CZY ROKSANA I HISTORIA SIE POWTÓRZY!!! NIE MA CO
          >
          > SIE NAD TYM ZASTANAWIAC,,,,,

i w tym rzecz...nic dodać.)

• Gość: KARIGAN Re: DO AKSAMITNEJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 18:32
            DZIĘKI ZA POPARCIE!!smile)
        • Gość: TOMI Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 02:08
          CZYTAJĄC TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI NA TEMAT KAI PASCHALSKIEJ MOŻNA DOJŚĆ TYLKO DO
          JEDNEGO WNIOSKU. INTERNET JEST PEŁEN GÓWNIARSTWA I PROSTACTWA, 3/4
          WYPOWIADAJĄCYCH SIĘ PANÓW ZAPEWNE MA PROBLEMY Z PODEJŚCIEM DO KOBIET WIĘC
          WYPOWIADAJĄ SIĘ GŁUPIO NA TEMAT "CYCKÓW" & "FUTERKA" WYŻEJ WYMIENIONEJ.
          SZKODA ŻE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ INTERNETOWA. NABIJACIE SIĘ Z TEGO CO ŚPIEWA
          PASCHALSKA, OK! NIC REWELACYJNEGO, ALE I TAK WIĘKSZOŚCI Z WAS "ŻAL DUPĘ ŚCISKA"
          BO ONA COŚ OSIĄGNĘŁA A WY NADAL Z RĘKĄ W NOCNIKU.
          ŻYCZĘ POWODZENIA W DORASTANIU
    • Gość: Kaja Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 14:20
      Dziekuje za komplementy.
      Prawda jest taka, że to mój menadżer próbuje zrobić ze mnie gwiazdę - ja wolałabym normalnie
      skończyć szkołę i dopiero potem śpiewać.
      Pozdrawiam

Kaja Paschalska
      • che1 Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 05.01.02, 21:33
        Kaju! Mam nadzieję,że się nie przejmujesz chamskimi wypowiedziami niektórych
        uczestników forum.Te żałosne maile pokazują tylko na jakim poziomie
        intelektualnym są ich autorzy.Nic więcej.A tak na marginesie jesteś urodziwą
        dziewczyną.Co do płyty to nie mogę się wypowiedzieć,nie słyszałem ani jednego
        utworu.Jeżeli chcesz to prześlij mi jedną z piosenek na moją skrzynkę
        che1@gazeta.pl.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów che1.
      • Gość: petr Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci IP: *.znp.edu.pl 14.01.02, 14:00
        kaju zrób duet, na przykład z molestą taki w którym będziesz mogła pokazać się
        bez naszków, a nie takie sofciarstwo jak w swoich teledyskach
        dla ciebie nagrywam wszystkie odcinki klanu i nie mogę spać po nocach, mam
        nadzieję,że czeka cię wspaniała kariera,może nawet wystąpisz w big brotherze
      • mikolaj7 Re: KAJA PASCHALSKA - wyboistosci 22.01.02, 21:38
        Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Dziekuje za komplementy.
        > Prawda jest taka, że to mój menadżer próbuje zrobić ze mnie gwiazdę - ja wolała
        > bym normalnie
        > skończyć szkołę i dopiero potem śpiewać.
        > Pozdrawiam
        >
        > Kaja Paschalska

fajna Kaja Paschalska z Krakowa tongue_outPP zapraszam na jej
        chat na polchacie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka