lostdog 13.06.04, 15:26 Dzisiaj w Trójce o 20:00 koncert zespołu Coma - jestem bardzo ciekaw, jak wypadną. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 17:18 dzieki za info... chetnie wlacze sobie przed meczem )) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 20:58 a ja juz po koncercie comy jestem... niestety musialam ustapic, bo mecz w TV... uslyszalam tylko 5 kawalkow... udalo mi sie odkryc ze zdziwieniem, ze juz wyobrazam sobie wokaliste zespolu na Przegladzie Piosenki Aktorskiej... spiewa bowiem dosc "zmanieryzowanym" glosem czego na plycie nie slychac, a na koncercie owszem - nieraz niepotrzebnie wydluza ostatnie sylaby wyspiewywanych wyrazow... na plycie rowniez nieuchwytne jest, ze muzyka Comy jest... hmmm... "brudna"... rozumiem, ze to zabieg celowy, nie wiem tylko dlaczego zabraklo go w nagraniach studyjnych... tytulowy utwor plyty - "Pierwsze wyjscie z mroku" srednio mi sie spodobal w wydaniu koncertowym, za to duze wrazenie zrobil na mnie kawalek "Spadam"... podobalo mi sie tez intro do calego koncertu i zarazem utworu "Nie tylko dla Ciebie"... jeszcze "Sierpien" i "Ocalenie" - tyle udalo mi sie uslyszec )) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaw_szuka_zony [...] 13.06.04, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Coma - PR3, 20:00 IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.06.04, 23:40 A co za problem oglądać mecz i sluchać radia jednocześnie? Ja z tenisem nieraz tak robiłam. Chociaż w sumie to o wiele cichszy sport a z pilką nożną lepiej współgrają krzyki komentatorów i publiczności. A koncert Comy całkiem udany. Całkiem przyjemnie słucha się takiej nieco niemodnej, nie galopującej riffami i perkusją muzyki - jednocześnie bardzo gitarowej. Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP". Zgadzam się też troche co do maniery śpiewania wokalisty. Ale mnie bardziej raziły jego zagadywanki między piosenkami. W ogóle to chciałam zauważyć, ze cokolwiek by tu wiele osób o Trójce w ostatnim czasie nie mówiło, to koncerty w ich studio wychodzą przeważnie wyjątkowo dobrze. W polskiej telewizji właściwie nigdy nie słyszałam koncertów tak dobrze zrealizowanych i zagranych. No chyba, że artysta śpiewa z playbecku, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 23:45 Gość portalu: Abra napisał(a): Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP". połknęłam koniec znania, że ONA brzmialo podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 14.06.04, 00:21 Gość portalu: Abra napisał(a): > A co za problem oglądać mecz i sluchać radia jednocześnie? to duzy problem, gdy sie ma mieszkanie bez scian dzialowych (no chyba, ze w wc )) )... do tego dochodzi fakt, ze nigdy jednoczesnie nie bylo sytuacji, bym ja czegos sluchala, a moj chlopak ogladal i odwrotnie... i jeszcze - on lubi sluchac zabawnych komentarzy Basalaja i Szpakowskiego... i do tego - nie moglismy doszukac sie trojnika co by podlaczyc dwa sprzety... to chyba tyle )) Ja z tenisem > nieraz tak robiłam. Chociaż w sumie to o wiele cichszy sport a z pilką nożną > lepiej współgrają krzyki komentatorów i publiczności. gdy gram w tenisa to nie mam wrazenia, ze to cichy sport... ze zmieczania niezle sie nawrzeszcze przy odbiciach )) > > A koncert Comy całkiem udany. Całkiem przyjemnie słucha się takiej nieco > niemodnej, nie galopującej riffami i perkusją muzyki - jednocześnie bardzo > gitarowej. Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP". dla mnie przesadzone porownanie... na korzysc Comy )) Zgadzam się też troche > co do maniery śpiewania wokalisty. Ale mnie bardziej raziły jego zagadywanki > między piosenkami. dziwne troche... o co chodzilo z tym "skakaniem ze sceny"??? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dltorun Re: Coma - PR3, 20:00 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.06.04, 23:48 Koncert świetny, zespół świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: Coma - PR3, 20:00 IP: 195.245.217.* 15.06.04, 16:25 Podobno najciekawiej zrobiło się po zejściu z anteny (koncert trwał prawie do dziesiątej). Odpowiedz Link Zgłoś