Dodaj do ulubionych

Coma - PR3, 20:00

13.06.04, 15:26
Dzisiaj w Trójce o 20:00 koncert zespołu Coma - jestem bardzo ciekaw, jak
wypadną. Gorąco polecam!
Obserwuj wątek
    • nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 17:18
      dzieki za info... chetnie wlacze sobie przed meczem smile))

pozdrawiam...
      • nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 20:58
        a ja juz po koncercie comy jestem... niestety musialam ustapic, bo mecz w TV...
        uslyszalam tylko 5 kawalkow...
        udalo mi sie odkryc ze zdziwieniem, ze juz wyobrazam sobie wokaliste zespolu na
        Przegladzie Piosenki Aktorskiej... spiewa bowiem dosc "zmanieryzowanym" glosem
        czego na plycie nie slychac, a na koncercie owszem - nieraz niepotrzebnie
        wydluza ostatnie sylaby wyspiewywanych wyrazow...
        na plycie rowniez nieuchwytne jest, ze muzyka Comy jest... hmmm... "brudna"...
        rozumiem, ze to zabieg celowy, nie wiem tylko dlaczego zabraklo go w nagraniach
        studyjnych...
        tytulowy utwor plyty - "Pierwsze wyjscie z mroku" srednio mi sie spodobal w
        wydaniu koncertowym, za to duze wrazenie zrobil na mnie kawalek "Spadam"...
        podobalo mi sie tez intro do calego koncertu i zarazem utworu "Nie tylko dla
        Ciebie"...
        jeszcze "Sierpien" i "Ocalenie" - tyle udalo mi sie uslyszec smile))

pozdrawiam...
        • tegoslaw_szuka_zony [...] 13.06.04, 23:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Abra Re: Coma - PR3, 20:00 IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.06.04, 23:40
          A co za problem oglądać mecz i sluchać radia jednocześnie? wink Ja z tenisem
          nieraz tak robiłam. Chociaż w sumie to o wiele cichszy sport a z pilką nożną
          lepiej współgrają krzyki komentatorów i publiczności.

A koncert Comy całkiem udany. Całkiem przyjemnie słucha się takiej nieco
          niemodnej, nie galopującej riffami i perkusją muzyki - jednocześnie bardzo
          gitarowej. Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP". Zgadzam się też troche
          co do maniery śpiewania wokalisty. Ale mnie bardziej raziły jego zagadywanki
          między piosenkami.

W ogóle to chciałam zauważyć, ze cokolwiek by tu wiele osób o Trójce w ostatnim
          czasie nie mówiło, to koncerty w ich studio wychodzą przeważnie wyjątkowo
          dobrze. W polskiej telewizji właściwie nigdy nie słyszałam koncertów tak dobrze
          zrealizowanych i zagranych. No chyba, że artysta śpiewa z playbecku, hehehe
          • abranova Re: Coma - PR3, 20:00 13.06.04, 23:45
            Gość portalu: Abra napisał(a):

Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP".

połknęłam koniec znania, że ONA brzmialo podobnie smile
          • nadzieja_zalogowana Re: Coma - PR3, 20:00 14.06.04, 00:21
            Gość portalu: Abra napisał(a):

> A co za problem oglądać mecz i sluchać radia jednocześnie? wink

to duzy problem, gdy sie ma mieszkanie bez scian dzialowych (no chyba, ze w
            wc smile)) )... do tego dochodzi fakt, ze nigdy jednoczesnie nie bylo sytuacji,
            bym ja czegos sluchala, a moj chlopak ogladal i odwrotnie... i jeszcze - on
            lubi sluchac zabawnych komentarzy Basalaja i Szpakowskiego... i do tego - nie
            moglismy doszukac sie trojnika co by podlaczyc dwa sprzety...
            to chyba tyle smile))

Ja z tenisem
            > nieraz tak robiłam. Chociaż w sumie to o wiele cichszy sport a z pilką nożną
            > lepiej współgrają krzyki komentatorów i publiczności.

gdy gram w tenisa to nie mam wrazenia, ze to cichy sport... ze zmieczania
            niezle sie nawrzeszcze przy odbiciach smile))

>
            > A koncert Comy całkiem udany. Całkiem przyjemnie słucha się takiej nieco
            > niemodnej, nie galopującej riffami i perkusją muzyki - jednocześnie bardzo
            > gitarowej. Mam wrażenie, że O.N.A. przed płyta "TRIP".

dla mnie przesadzone porownanie... na korzysc Comy smile))

Zgadzam się też troche
            > co do maniery śpiewania wokalisty. Ale mnie bardziej raziły jego zagadywanki
            > między piosenkami.

dziwne troche... o co chodzilo z tym "skakaniem ze sceny"???

pozdrawiam...
    • Gość: dltorun Re: Coma - PR3, 20:00 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.06.04, 23:48
      Koncert świetny, zespół świetny.
    • Gość: Randall Re: Coma - PR3, 20:00 IP: 195.245.217.* 15.06.04, 16:25
      Podobno najciekawiej zrobiło się po zejściu z anteny (koncert trwał prawie do
      dziesiątej). smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka