ihopeyouwilllikeme 23.06.04, 21:06 Niemcy prowadzą. Strzał był nie do obrony. Co z tego ? Juz czekam, aż ktos zacznie pisać o spiskach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 21:10 nie bedzie zadnych teorii spiskowych, bo czesi graja dla zabawy, a nie o awans... az dziwne, ze taki bystry chlopak, jak ty, jeszcze tego nie zauwazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 21:26 Juz remis, a Czesi i tak wygraja ten mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 22:36 do tej pory czesi graja tak, ze powinni zostac mistrzami Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 22:43 Nawet sam redaktor Kołtoń (!!!!?!!!!) przyznał, że Niemcy słusznie nie awansowali. Znaczy się - chyba naprawdę nie zasłużyli... Czesi na miszcza!! )) Finał Czechy - Francja? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Czechy - Niemcy 24.06.04, 13:25 a..w obecnej wytuacji bardzo mozliwe i czesi dokopuja francuzikom Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 23:00 Tylko skromnie dodam..)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=13486952&a=13487216 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:09 co w sytuacji gdy sedzia lezy? dzis byla taka sytuacja, ale on sie szybko z murawy pozbieral,, ale co w przypadku gdyby nabawil sie jakiejs kontuzji?albo zostal przypadkiem sfaulowany? Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:12 mallina napisała: > co w sytuacji gdy sedzia lezy? > dzis byla taka sytuacja, ale on sie szybko z murawy pozbieral,, > ale co w przypadku gdyby nabawil sie jakiejs kontuzji?albo zostal przypadkiem > sfaulowany? > Gregkorem nie jestem, ale wtedy zastepuje go sedzia techniczny . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:21 )) pytanie bylo do wszystkich co wiedza w sumie ale do glowy mi przyszlo gdy zobaczylam wpis Gregkora) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:12 mallina napisała: > co w sytuacji gdy sedzia lezy? > dzis byla taka sytuacja, ale on sie szybko z murawy pozbieral,, > ale co w przypadku gdyby nabawil sie jakiejs kontuzji?albo zostal przypadkiem > sfaulowany? > Dlatego sa sedziowie techniczni, to oni wchodza za kontuzjowanego sedziego glownego. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:17 no dobra, ale zawodnik moze dostac kartke? byc moze to glupie pytanie bo nikt by tam nie chcial sedziego faulowac)) ale rozne rzeczy sie moga przytrafic.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Gregkor mam pytanie!:-) 23.06.04, 23:21 mallina napisała: > no dobra, ale zawodnik moze dostac kartke? > byc moze to glupie pytanie bo nikt by tam nie chcial sedziego faulowac)) > ale rozne rzeczy sie moga przytrafic.. Jezeli prypadkowo wpadnie na sedziego badz go podetnie to nic nie ma, jezeli zrobi to specjalnie to praktycznie sedzia powinien zakonczyc zawody.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 23:13 Bardzo dobrze, nie potrzeba w takim fajnym turnieju takich nędznych nudziarzy jak Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czechy - Niemcy 23.06.04, 23:19 och, ale w tv przezywali,a miny mieli niewyrazne.. szczegolnie jak Miro nie trafil..no i jak wszedl Podolski to podniecenie wzroslo na maksa..ale to bylo zu spät) i tak caly czas sie obawialam ze Czesi dadza d..., bo chwilami to marnie wygladalo.. Odpowiedz Link Zgłoś